Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pomoc Smshop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam potrzebuje żeby ktoś mi zrobił smshopa pod minecrafta jeżeli jest ktoś chętny zapraszam na Skype - grek19971

niemusi być obowiązkowy mikrofon ale lepiej było jakby był bo łatwa by była komunikacja i prosze o szybką odpowiedz a nie o struganie pawiana i nabijania postów lub przekierowywania mnie na inne tematy

Opublikowano

Mogę ci polecić darmowy panel płatności dla swojego serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/756930-dlfree-automatyczny-panel-platnosci-sms/

Możesz również dodać widget lub udostępnić kody z twojego hostingu doładowujące portfel, następnie skonfigurować plugin:

http://dev.bukkit.org/server-mods/vipcode/

a całe płatności połączyć z np. dotpay

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Za 2000 zrobie i skonfiguruję.

@edit O LOL!!!! 5% ZA TAKI POST?! WHATA FUCK?! WIDAĆ, ŻE NOWY ADMIN! ZA TYCH SPAMMERÓW I REKLAMATORÓW SIĘ NIE BIERZECIE!

Opublikowano

poco kurwa nabijasz napisałem coś i niechce za darmo i kichy, by dramo jest spoko ale tam jest limit komęd ;/ prosze o pomoc jeszcze raz

a jeżeli chodzi o wynagrodzenie to jestem w stanie zapłacić ale musi być na szybko z panelem Admina i logami ;p

Opublikowano

to nie łatwe, za darmo ci nikt nie zrobi, ale możesz zrobić tak jak ja, zrobiłem sam widget płatności i dałem informacje : W opisue w widgecie proszę wpisać zakupioną usługę swój nick oraz czas usługi, usługa zostanie dodana w ciągu 24 godzin. Teraz codziennie patrzę w historię widgetu i sam dodaję np Vip'a graczowi którego nick jest w opisie, jeśli nie ma nicku to nie moja wina... informacje dałem ;) możesz zobaczyc polandcraftS.y0.pl - strona :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...