Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno SB przelewem

ZmixOowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie oto pytanie. Czy da się kupić SB zwykłym przelewem bankowym? Nie mam pojęcia która jest to opcja.

Z góry dziękuję

Pozdrawiam Zmixoowany

2313729862.png
Opublikowano

Można tylko kartą kredytową/debetową. Nie można przelewem bankowym.

Można jeszcze:

PayPal

PaySafeCard

MoneyBookers

Ukash

Boku SMS

Opublikowano

Polecam Ci założyć konto na PayPalu. Jest to zupełnie darmowe a konto zasila się przelewem bankowym, który jest natychmiast księgowany i po kilku minutach pojawia się na koncie PayPal :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Można przelewem! Wybierasz MoneyBookers. Wypełniasz dane, i wybierasz swój bank. Np. Mbank (mtransfer).

73809008364744370638.jpg

Opublikowano

Można przelewem! Wybierasz MoneyBookers. Wypełniasz dane, i wybierasz swój bank. Np. Mbank (mtransfer).

MoneyBookers jest beznadziejną alternatywą dla PayPal'a. Swojego czasu istniał serwis Przelewy24 lecz najprawdopodobniej został "pochłonięty" przez MB.

Ww. sposób bazował na takim samym założeniu zapłaty jak PayPal gdyż jest to również "internetowy portfel" lecz z możliwością zapłaty od razu do odbiorcy, oni są jedynie pośrednikami. Jednakże odradzam, strasznie użerałem się z MoneyBookers gdyż moje przelewy na poczet EA nie dochodziły do skutku, a każda próba odzyskania pieniędzy trwała ok 2 tygodni po czym otrzymywałem nie pełną sumę gdyż przeliczają oni wszelkie środki na Twoim koncie na EURO. I jeszcze jedno - wypłata środków wpłaconych z powrotem na własne konto bankowe jest płatna ponad 7 zł.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...