Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]hacki

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

dużo obecnie jest hacków i cheatów w tej grze?? bo kiedyś grałem, fajna strzelanka i chciałbym jeszcze raz zagrać tylko nie chce ściągać na daremnie jak z każdym roomie mają być 2< hackerów -.-

czekam na wasze wypowiedzi :)

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Bardzo dużo ostatnio zdarzyło mi się że na 3 roomach których wszedlem było 3 hackerów pod rząd ogólnie bardzo często wchodzą lecz są kikani przez elite moderatora

Opublikowano

Kiedy wyszedł gordon sys hack ilość hackerów wzrosło ponieważ hacks jest bezpieczniejszy trudniej wykryć go jednak nie jest na xp co nie da wielkiego wzrostu hackerów hakerzy są kikani z romów ostatnio trafiło mi się w jednym roomie 3 hackerów co najdziwniejsze 3 niemeckich hackerów gdy chciałem jednego kiknoć z nich to pozostali hakerzy dawali f6 powiem ci szczerze chcesz pobieraj twój wybór ale gram od 2 lat i powiem ci że to już nie te czasy kiedy było dużo teraz już trudniej trafić na hackere a ja trafisz to od razu kicka im dają

634534203295449218.png
Opublikowano

jak będziesz grał na victorze to tam nie ma hackuf

1375735056-U683421.png

Opublikowano

jak będziesz grał na victorze to tam nie ma hackuf

Pójdzie na victora i sobie rady nie da...

@topic Moim zdaniem nie ma dużo hackerów. W tym tygodniu może spotkałem jednego. Zależy tylko jak trafisz i czy grasz z elite moderatorem czy nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie sciągaj bo wyrwiesz bana i bedziesz płakac ze dostałes bana i wgl bedziesz kotletem graj czysto naucz sie czegos .

Jemu chodziło, żeby ściągał CA, a nie hacki ;)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...