Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić i co ew. zmienić w eq?

Matez78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, otóż mam taki problem, że od 30 lvl'u wbijanie jest tak żmudne, leci ogrom potek i nawet po pół godzinie expienia m2bob'em nie ma połowy kółka exp. Gram na s26 Solar i mogę wydać ok te 10-12 zł na 20kk. Mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić :P

http://i.imgur.com/juqNqxd.png

Opublikowano

Okej to ja ci podam takie rady:

1. Wbij 35 lvl, zrób konia bojowego drop w m2, księgi klątw lub zęby orka.

2. Zrób nową postać, wbijaj skille aura>berek / berek>aura (bo bez berka na metkach bez eq nie uciagniesz).

3. Opcja 1 + kup yangi na allegro i kup buty z HP, naszyjnik z HP. Powinieneś mieć też obowiązkowo ebo+9.

Pozdrawiam.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Siema, otóż mam taki problem, że od 30 lvl'u wbijanie jest tak żmudne, leci ogrom potek i nawet po pół godzinie expienia m2bob'em nie ma połowy kółka exp. Gram na s26 Solar i mogę wydać ok te 10-12 zł na 20kk. Mam nadzieję, że da się z tym coś zrobić :P

http://i.imgur.com/juqNqxd.png

Slabe dosyc eq, polecam wbic na tym lv podropic troche z metkow poniewaz procz tygrysiej i riba nic w eq nie masz dobrego do expa na tym lvl'u. Musisz miec tarcze +7, zelaka chociaz +7, itemy 1k hp chociaz, zebys mogl isc expic na pustynie/orki.

sstwc.jpg

Opublikowano

Masz slabe eq, na Twoim miejscu zrobilbym tak:

• Wbij powoli ten 35 lvl i zrobil bojowca.
  • Potem wybrac sie na metki do m2 i podropic.
  • Masz juz kase + kup za 10-12 zl te 20 kk jak mowiles.
  • Kup zelaka +9, 5katna +8/9, Buty i Naszyjnik z Hp.
  • Idz teraz expic.
Opublikowano

Zrób nowe konto, wojownik mental, wbij 18lvl, rozwiń silne ciało na M1, przełóż tygrysią, zrób bojową tarczę na +6 i włącz M2bob w lochu małp. 2 dni ciągłego dropienia i masz całe EQ medali.

Możesz zrobić kilka takich kont. W tydzień zarobisz tyle, że wystarczy Ci na porządne EQ.

Opublikowano

Z takim EQ powinieneś normalnie expić do 37 na ezotach i dropić riby.

Gdy je ulepszysz / sprzedasz czy co tam preferujesz.

Jak masz m2boba to postaw go na 37 do 40 na pustyni sobie potem lecisz na BO do 50 i v1 ciśniesz.

na 55 zrób przerwę i metki na sohan bij.

A jak nie masz teraz kasy na te potki to jak ktoś pisał postaw 2 postacie na noc na fishbocie i masz do 15 małży.

-Jak będziesz robił nowe postacie na FB to z misji 20 lvl masz dodania i zmianki to zmiksuj sobie riba.

Teraz OffTop :)

Nie wydawaj kasy na metina bo to nie ma sensu najmniejszego nawet jeśli to głupie 12 zł.

Pisze tak bo wiem z doświadczenia wyexpilem 93 wp 81 mentala i 77 mentala wydalem dużo kasy na 1 postać sure wp pakowałem w is po pd i inne duperele a i tak lepszą postać stworzyłem znacznie mocniejsza i w pvp i w pvpm nie wydając nawet złotówki na nowym świecie od 0. Więc to nie ma sensu kupować coś za rl kase.

@up na medalach nie zarobi tyle co na małżach / perłach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...