Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiany

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zmieniło się coś od lutego?

Widziałem, że dodali nową tabelkę wyników, coś jeszcze?

Opublikowano

Co do tabelki wyników to nie tylko wygląd. Jeśli masz np. misję bez opozycji nie dostaniesz za nią kasy ale tylko standing za wykonane zadania.

Dodali nowe kity do bishady i ogólnie bishade dla enfo ale oczywiście za normalną kasę.

Dodali nowego NPC, u którego masz dostępne nowe ciuchy, za joker tickety i kasę.

Wycofali box z nano, w zamian wprowadzili box z flarą. Czytaj poniżej.

Dodali nową broń - pistolet na flary, taguje przeciwników. Można go zdobyć za 600/700 joker ticketów i ileś tam kasy lub tą lepszą wersję wydropić z boxa lub kupić w mp.

+ Teraz opłaca się grać na beaconie. (zaraz po patchu dostawało się 2000$ lub więcej za 1 misję - bez względu na to czy wygrana, czy przegrana. Teraz jest to coś około 1000 przy wygranej)

To chyba tyle z tych ważniejszych.

Opublikowano

Co do tabelki wyników to nie tylko wygląd. Jeśli masz np. misję bez opozycji nie dostaniesz za nią kasy ale tylko standing za wykonane zadania.

Dodali nowe kity do bishady i ogólnie bishade dla enfo ale oczywiście za normalną kasę.

Dodali nowego NPC, u którego masz dostępne nowe ciuchy, za joker tickety i kasę.

Wycofali box z nano, w zamian wprowadzili box z flarą. Czytaj poniżej.

Dodali nową broń - pistolet na flary, taguje przeciwników. Można go zdobyć za 600/700 joker ticketów i ileś tam kasy lub tą lepszą wersję wydropić z boxa lub kupić w mp.

+ Teraz opłaca się grać na beaconie. (zaraz po patchu dostawało się 2000$ lub więcej za 1 misję - bez względu na to czy wygrana, czy przegrana. Teraz jest to coś około 1000 przy wygranej)

To chyba tyle z tych ważniejszych.

Jak możesz to podaj gdzie jest ten npc, bo nigdzie znaleźć nie mogę.

Wiadomo czy jeszcze wprowadzą nano?

Opublikowano

Raczej już nie wprowadzą nano, i tak już masa ludzi to ma, teraz jedynie można kupić w mp.

A nowy npc jest na socialu w sklepiku "Joker" obok Ophel'i i Wilde'a, nazywa się Darrell "Speedball" Kayne, nie ma podglądu jak wyglądają ciuchy od niego to wstawiam Ci je tutaj.

Opublikowano

Dzięki, jeszcze 1 pytanko.

Po grze w tabeli wyników jest coś takiego jak "Random reward", co to?

Opublikowano

Z początku (zaraz po patchu) praktycznie co każdą rundę coś się dostawało, przeważnie były to np. emotikonki lub symbole do edytora. Od dłuższego czasu nic nie dostałem, albo może nie zwróciłem uwagi :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak możesz to podaj gdzie jest ten npc, bo nigdzie znaleźć nie mogę.

Wiadomo czy jeszcze wprowadzą nano?

Npc jest na socialu. Tam gdzie się kupuje itemy za jokery.

@ sry nie widziałem że ktoś odpowiedział.

image5.png?uid=2624149&m=15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...