Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejna partia nowości (zapowiedzianych i dodanych na niektórych globalach)- dyskusja

trixored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. System monarchów, większość hosterów serwerów gry metin2 widziało już wstępne funkcje do systemu monarchy. Choćby tabelka w bazie MySQL :) Oraz dodanie do gry hwangów- zbroi monarchy.

Na niektórych globalach ten system już od dawna jest aktywny.

Jednym z przykładów jest ten global: http://metin2.co.nz/ większy opis znajdziecie na tej stronie, zakładka: "King/Queen Elections".

2. 4 Nowe skille dla postaci: wojownik (mental i body) oraz dla ninja (archer i dagger). Te skille są już powszechnie znane na większości prywatnych serwerach, znajdziemy je na globalach WebZen, metin2.co.nz oraz w metin2.sg (?)

3. Nowa postać, nowe zbroje, animacje skilli dla tej postaci. Jest nią elf, z tego co wiem (mogę się mylić) nie została ona wprowadzona jak do tej pory na żadne globalne serwery.

4. Złoty koń: odblokowanie 30 poziomu jeździectwa. Screen opublikowany przez GameForge podczas ukazania nam max. 105lv

5. Event wojna królestw (3 królestwa otrzymują możliwość wejścia do jednej z map zamków, gdzie respione będą słupy ognia, także dobrze znane z prywatnych serwerów.

Jeśli coś pominąłem albo w spisie wyst. błędy proszę o kontakt ze mną.

Opublikowano

Wszystko znam, tylko kurde kiedy wydadza nowa postac? Jak bedzie ona wprowadzona to ja na pewno zaczne grac na jakims globalu by sobie nowa postacia popykac.

Opublikowano

Nowa postać i na nowo przeżywany Metin2 :)

Każdy będzie chciał nią zagrać,Tutorzy z Wiki.Metin będą mieli masę roboty by opisać postać itp.

Sam osobiście mam folder z Swoja 5postacią i Ciekawy jestem czy mam podobną koncepcję jak GF.

Opublikowano

Wszystko znane to co podałeś większość jest na sg. Lecz popraw bo nie ma nowych skili na sg tylko na co.nz.

PS nie kumam tego tematu... Nie ma sensu.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...