Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Medyk

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w mg36 (z brutus packa) włożyłem desert m145 i mój rekord to 328 metrów bez ustawiania, na Omanie jedziesz se z płotu przy a do igli na d jak chcesz i walisz te range kille na 100-200m, jedynw wymaganie to, iż na 70 metrów+ walisz po 1 kulce, nie łódź się, walniesz 2 to i tak trafi tylko 1, takim sposobem walisz w głowe po 48-54, a w ciało 23-27 niezaleznie od dystansu, jescze jedno - mg36 nie ma bulldropu, i na 300m walisz tak, aby cel był idealnie w kropce.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ale M145 do QBB bez nemezis to ciężko opanować a oprucz MG36 jak broń się nadaje do lunety?

Ty chyba sobie jakieś jaja robisz do Qbb m145 jest jak ulał i jest lepiej zastosować do Qbb niż mg36 dlaczego,a no dlatego,że w Qbb masz większą lunete lepszą widoczność i mniejszy odrzut niż w mg36 i w mg36 lunetka pomniejsza się.A do Qbb i m145 nie potrzebna kolba nemezis... mam nemezis i wcale jej nie używam nie dość,że mniejszy dmg to i gorsza trafność na większy dystans i nie tylko więcej chybia się z nemezis.

Edit:Co do saw i lunetka m145 życzę powodzenia tam to nie wiem co zobaczysz przy oddawaniu serii tak będzie bronią rzucało.Saw nadaję się,ale nie do lunetki m145.

Ps.Dlaczego gorsza trafność z nemezis,a no dlatego np.jakiś sniper szybko spierdzielela czy kuca z nemezis leci wszystko na wprost,a przy innych kolbach np.Taktycznej czy precyzyjnej jest opad ammunicji i wtedy jak ktoś kucnie to kula któraś w locie opadnie i po sniperze.Czy jak ktoś z pierdziela wystarczy strzelić 3-2 kule przed celem i też po kolesiu przy nemezis to już inna sprawa.

Ps2.Nie wiem jakąś masz myszkę jeśli masz jakąś gamingową i źle jest ci celować to być może musisz całkowicie wyłączyć akceleracje myszki w windowsie,a tutaj najlepiej to zrobić zmieniając rejestr.

Opublikowano

A ja tam jadę z reddotem i mg36. Na dalekie łatwo trafić z powodu kropki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...