Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

a6w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 14 lat 162cm wzrostu i waze 49kg mam dosyc duza tkanke tluszczowa i chce ja zrzucic powiedzcie czy jak bede robil te a6w przez 42 dni zrzucze ta tkanke nie chce miec narazie six packa tylko ja zrzucic.

Opublikowano

nie wiem po chuj ty chcesz coś zrzucać jeśli nie masz czego.
po drugie na chuj ci a6w, to jest jedno z największych gówien. Biegaj albo jeździj rowerem.

Opublikowano

162 cm i 49 kg?? Panie pan masz niedowage!! Obliczyłem twoje BMI i mi wyszło że masz 18.7 a waga prawidłowa zaczyna sie od 19.5 PZDR

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Biegaj. Nie pierdol się z A6W. Kup sobie jakąś książkę (Biegiem przez życie Skarżyńskiego na przykład) odnośnie biegania, i zacznij z jakimś planem z internetu, bądź z książki.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A6W nie jest na zrzucenie tkanki tłuszczowej,oczywiście trochę stracisz, ale efekty znikome szczególnie po 6 tygodniach. Są lepsze ćwiczenia.

Opublikowano

Aeroby ewentualnie interwały jeśli masz dobrą wydolnosć ,

2. Nawet sobie nie masz że przy twojej wadze będziesz miał 6-pak za jakieś 60kg może /

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Gdzie tam A6W w takim wieku. Potem kręgosłup wysiądzie. Nie zrzucaj na razie tej tkanki (chyba że już koniecznie chcesz, to rób jakieś ćwiczenia), przecież ciągle rośniesz, czyli w końcu powinna zniknąć.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

A6W to gówno, napisałem poradnik z ćwiczeniami na mięśnie brzucha w tym dziale, znajdź go.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...