Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce zarobić tak ok. 600-700 zł najlepiej do końca maja ew. do 1 lipca. I nie wiem jak zarabiać (byłem już na ulotkach ale płaca licha :D)

Poradzcie coś bo zupełnie nie mam pomysłu :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak masz czas do 1lipca to ja zawsze wujkowi kosiłem trawe i takie tam ;)

Robiłem co mi tam kazał: kosiłem, chwasty wyrywałem i dniówka 30-70 zł w zalerznosci od pracy

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

pytaj na ulicy, na budowach, w sadach do zbierania roslin itd. nie masz nic lepszego do zaoferowania.
albo ci rodzice załatwią coś przez znajomości.

Opublikowano

Jeśli jesteś ogarnięty to spróbuj np. sprzedawać golda w metinie albo szybko leveluj postacie (Metina masz w profilu).

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Możesz spróbować gdzieś na budowie podając cegły czy coś,
ulotki z marketów, sklepów, chwilówek
koszenie trawy, pomoce domowe itd.

Opublikowano

Rocznik 97'. Mając 16 lat bez problemu załapiesz się jako pomocnik na jakąś budowę, popytaj też w knajpach czy nie potrzebują kelnera bądź kogoś do pomocy.

Szukaj a znajdziesz :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Jeśli jesteś ogarnięty to spróbuj np. sprzedawać golda w metinie albo szybko leveluj postacie (Metina masz w profilu).

Ludzie... ;D

@Ile masz lat? Może jakaś poważniejsza praca? :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

widzialem typa na allegro jak na metinie czyste postacie 30 lvl sprzedawal po 10 zl za sztuke :D mozesz wyexpic pare kont i sprzedac ( ludzi kupuja na fb albo inne pierdoły) :D a jak nie to sprzedawaj yangi. Również możesz iśc na jakas budowe - dniówka okolo 80 zl

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...