Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w DT -Parametry mojego PC

freyah01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O to mój komputer:

Aspire 5536G – matryca 15.6" WXGA CB (HD Ready), procesor AMD Athlon X2 dual-core QL-64 (2.1GHz), grafika ATI Radeon HD 4570 512MB, pamięć 3GB, dysk twardy 250GB, DVD-SM DL, WLAN(N), kamera 0.3Mpix, HDMI, Vista Home Premium,

Co w nim wymienic, i ile by to kosztowało aby nie miał lagów w DT ;) wiecie o co chodzi... bo troche lipnie jak nie mozesz pomagać innym...

Z góry dzięki

Czekam

Opublikowano

O to mój komputer:

Aspire 5536G – matryca 15.6" WXGA CB (HD Ready), procesor AMD Athlon X2 dual-core QL-64 (2.1GHz), grafika ATI Radeon HD 4570 512MB, pamięć 3GB, dysk twardy 250GB, DVD-SM DL, WLAN(N), kamera 0.3Mpix, HDMI, Vista Home Premium,

Co w nim wymienic, i ile by to kosztowało aby nie miał lagów w DT ;) wiecie o co chodzi... bo troche lipnie jak nie mozesz pomagać innym...

Z góry dzięki

Czekam

Nie ma sensu niczego w nim wymieniac. To juz stary sprzet takze przykro mi.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jeśli ulepszać to na pewno grafika do wymiany. Co prawda procesor też nie najlepszy ale jakbyś miał go zmieniać to nowy komputer byłby bardziej opłacalny.

Opublikowano

Zakup lepiej nowy sprzęt.Ten jest stary i swoje na nim już pograłeś.

Też mam takiego staruszka ,który służył mi wiele lat lecz czas też się za niego wziąć.

Tak więc nic do wymiany,lepiej nowiutki sprzęcik.

Opublikowano

Kurcze to lipa ;) No ale dzięki za pomoc.

a Jesteście w stanie pomóc mi laptopa do 2 tys. który sprosta w pełni metinowi?

W dzisiejszych czasach to za 2tysie masz ladnego laptopa w markecie typu media markt/saturn z procesorem i3 albo nawet i5

wywalilem /k

Opublikowano

W dzisiejszych czasach to za 2tysie masz ladnego laptopa w markecie typu media markt/saturn z procesorem i3 albo nawet i5

O wydajności G2020 huehuehue.....

Do gier tylko komputer stacjonarny... Laptop się do gier nie nadaje, szybkie przegrzewanie brak możliwości ulepszania itp...

A i jeśli komputer typowo do gier to nie kupuj procesorów AMD. Tylko i5+ najlepiej z końcówką "k" wtedy można je podkręcać

Opublikowano

Jeżeli chcesz kupić PC stacjonarny, to go złóż.

Nigdy nie kupuj gotowca, gdyż tam jebną ci karte 2gb i do tego słaby zasilacz/płyte do dupy i najtańsze ramy.

Musisz sam wiedzieć co chcesz .

Jeśli chodzi o lagi, to zawsze możesz kompa wyczyścić programem CCleaner, pomoże on ci pozbyć się syfu i naprawić błędy rejestru.

GameBooster też by się przydał, zawsze lepsza wydajność.

Opublikowano

Lol, was pojebało ? Ma kupować nowy komputer żeby nie miał lagów w DT? o_O Człowieku, mam gorszy komputer od ciebie i gram w GTA IV na średnich detalach, a na Ravii przy full kanale w m1 mam lekkie lagi. Po prostu masz na nim syf i Ci zżera dużo ramu, przeczyść go, a nie kupuj nowego kompa do Metina, żenada zdeka.

Opublikowano

Jeśli masz do dyspozycji 2 kafle na kompa to idź do działu Komputery, napisz, że chcesz aby Ci złożyli sprzęt do gier i zaraz robem / Misiekantos Ci złoży dobry sprzęt :)

Opublikowano

moze ci sie przegrzewa procek

Moze nie pisz jak nie wiesz nawet co to procesor?

@Kurlz autor napisal ze, chce LAPTOPA do gry w METINA więc wystarczy mu laptop z marketu za 2tys. bo sobie z metinem poradzi bez problemu.

wywalilem /k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...