Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak stworzyć program, który wyśle hasło i login na twój e-mail

antar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby zmienić przecież to nie trzeba gmaila .. No ale co tam :D Zaraz dzieci zaczną robić "hacki" do metinów i innych dupereli :)

PS. W filmiku jest "Twoie" ... :)

@EDIT

Mogłeś dodać, że w Visual Basicu można od razu zmienić ikonę aplikacji .exe. Wystarczy posiadasz fotkę w formacie .ico :) Ale jak już ktoś siedział w Visual Basicu to powinien wiedzieć wszystko :P

I po co jest to niby instalowanie ?:P

Opublikowano

Wie wiem ale, ale to miał być szybki i krótki, pokaz. Visualu siedzę od 2 lat. A jak wyżej napisałem filmik był robiony na szybko i mogły się błędy pojawić. Ale obiecuje ze zrobię w częściach od A do Z poradnik.

oiph.png

Opublikowano

Heh, dzięki ziom na to czekałem, wcześniej tego szukałem ale nikt nie mógł normalnie wytłumaczyć ;d

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Niema to jak mieć super konto w DarkOrbit :) Dzięki stary ...

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500

Opublikowano

Jakby zmienić przecież to nie trzeba gmaila .. No ale co tam :D Zaraz dzieci zaczną robić "hacki" do metinów i innych dupereli :)

@EDIT

Mogłeś dodać, że w Visual Basicu można od razu zmienić ikonę aplikacji .exe. Wystarczy posiadasz fotkę w formacie .ico :) Ale jak już ktoś siedział w Visual Basicu to powinien wiedzieć wszystko :P

I po co jest to niby instalowanie ? :P

Jak będę miał więcej wolnego czasu to zrobię perfekcyjnie, i opisze każdy element ^_^

Wszystko ładnie pięknie , tylko żeby ofiara nie musiała instalować tego programu? Można zrobić bez instacji?

Niestety musisz to zainstalować. Bo inaczej tego się nie odpali program.

Niema to jak mieć super konto w DarkOrbit :) Dzięki stary ...

Coś tak czułem że ktoś będzie paczył na ikony na pulpicie :P

oiph.png

Opublikowano

@up

jak ja nagrałem filmik to mam tam ikonke 3d po***

Ogółem mogłeś usunąć dane smpt żeby randomki się pomęczyły.

mam podobny kod ale troszkę dłuższy ale też skuteczny ;)

PS. Daj kod w code

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Obejrzałem do 1:55 i przeżyłem załamanie. To ustawianie kontrolek przez drag&drop do WINDOWS FORMS, którego NIE NALEŻY UŻYWAĆ, błędne nazywanie ustalania parametru klasy "nazywaniem" czegoś. No i nie jest to poradnik jak zrobić program, tylko "jak ustawić elementy w okienku myszką", bo kodu nie wyjaśniłeś. Cóż, gdyby to był mój dział temat wylądowałby w koszu.

Opublikowano

Obejrzałem do 1:55 i przeżyłem załamanie. To ustawianie kontrolek przez drag&drop do WINDOWS FORMS, którego NIE NALEŻY UŻYWAĆ, błędne nazywanie ustalania parametru klasy "nazywaniem" czegoś. No i nie jest to poradnik jak zrobić program, tylko "jak ustawić elementy w okienku myszką", bo kodu nie wyjaśniłeś. Cóż, gdyby to był mój dział temat wylądowałby w koszu.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...