Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PACC

thefastest

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam problem ponieważ pierwszy raz kupuje pacc'a. Loguje sie na www.tibia.com, klikam "get premium", wyskakują mi wszystkie udogodnienia związane z płatnym kontem, poniżej cennik. Gdy klikam add premium time, wyskakuje mi coś takiego (załączony plik).

Co dalej oO ?

post-260487-0-53438500-1367612335_thumb.png

Opublikowano

Nigdy nie kupowalem pacca przez tibia.com glownie dlatego ze tam trzeba placic w euro wiec nie iwem o co moze tam chodzic ... Dam ci rade zamow lepiej przez allegro pacca lepiej ci to wyjdzie badz jesli chcesz kup sobie kase na allegro i kup w grze premium scrolla na 30 dni wtedy jeszcze zostanie ci troche kasy na eq albo jakies inne wlasne wydatki ;)

Opublikowano

A recovery key wyrobiles I wpisywales swoje dane? Bez tego ani rusz . Nastepnym razem stosuj prefixy

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Co do zakupu premium przez tibia.com polecam wyłacznie kupowanie 24 scrolli za bodaj 215 zł , to jest chyba jedyna dobra opcja tam.

Tak to lepiej kupowac CC (tylko na swiatach non-pvp)

Opublikowano

Polecam zakupić PSF 50zł i kupić u niemieckiego resellera, jeśli oczywiście przelew nie wchodzi w gre, trochę drobniaków Ci zostanie a pacc będzie na koncie w 5 minut :) zapomniałem nazwy od kogo zamawiałem :/

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Polecam zakupić PSF 50zł i kupić u niemieckiego resellera, jeśli oczywiście przelew nie wchodzi w gre, trochę drobniaków Ci zostanie a pacc będzie na koncie w 5 minut :) zapomniałem nazwy od kogo zamawiałem :/

Jezeli tibia.com nie wchodzi w role , to allegro w 5 min pacca też będzie miał

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...