Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]POMOCY - Błąd z aplik. gry.

Schizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dwóch dni mam problem z uruchomieniem gry. Wyskakuje mi błąd podczas ładowania gry.:c konkretnie w momencie w którym biegnie żołnierz i ma włączać się okno logowania. Wyłącza mi gre i pojawia się komunikat. " Wystąpił problem a aplikacją Combat Arms i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Jeżeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którym,i pracujesz, mogły zostać utracone. " .:c I Tu pojawia się problem. Szukałem rozwiązań od dwóch dni. Rzeczy które robiłem to przywracanie systemu do momentu gdzie aplikacja działała , ogólny format , wyłączanie zapory i antywira , dodawanie do wyjątków. I nic więcej nie przychodzi mi do głowy. Prosze bardzo PILNIE o pomoc. Z góry dzięki. post-322719-0-36545600-1367611227_thumb.jpg

Opublikowano

Dobra, problem rozwiązany. Na przyszłość dla reszty. Wystarczyło odłączyć GamePada.:D narobiłem się cały dzień tylko na marne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...