Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RADS

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, a w sumie nie ja :P Mojemu koledze się pokazuje ten problem właśnie i mimo, że wykonał wszystkie te czynności co Farex użył w TuT'cie to nadal nie działa, a ja chcę z nim pograć :c Za Aktualnego Visuala, Frameworka, Uruchamia jako admin, sterowniki, Serwis Pack i dalej nie działa -.- Może być to spowodowane tym że na D ma zainstalowanego? Prosiłbym o pomoc :c W Jego imieniu bo sam się boi napisać :D

Opublikowano

Chodzi ci że LoL mu nie śmiga? Opisz dokładniej problem, nie odpala się launcher czy błąd? Bo z tego co napisałeś nic nie rozumiem.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Wybacz xD Podczas włączania się LoL'a (Kiedy go uruchaaaaamiaaa...) Pokazuje mu się to RADS Error:Could not connect to the HTTP server. Za każdym razem. Jak twierdzi, beta mu chodzi, a zwykły nie... Ja ogólnie jestem nowy w tym dziale i nie ogarniam zbyt dużo i chciałem, żeby mnie grać nauczył, a tu nie idzie zagrać -.-

Opublikowano

@Up Raz czytaj wyraźnie, że mi działa, a koledze nie -.- Ja mam Win 7 a on XP. Ma SP3, Ma Frame'a, ogólnie ma wszystko co powinno.

@2Up Nie działa.

@3Up Już go robił z 3 razy -.-

Opublikowano

@Niech się upewni że ma framework'a 3.5 nie 4.0, z tego błędu wynika że nie ma połączenia z server HTTP czyli coś od neta. Niech spróbuje wyłączyć Anty-Wirusa jeżeli takowego ma, i dodać wyjątki do Firewall'a może to coś pomoże. A jak ma modem to go zresetować (niektórym to pomaga).

csyt2-signa.png

Opublikowano

Przywracanie programu do poprzedniej wersji; -||- systemu; zaznaczenie we właściwościach "tylko do odczytu" (mnie to osobiście pomogło, nie wiem jakim cudem ^_^); naprawa w kliencie; zgłoszenie do supportu.

Tyle na razie przyszło mi do głowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...