Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalowanie Bukkita 1.5.2 na pukawka.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako że wyszła wersja MC 1.5.2 chce swój serwer zupdatować na tą właśnie wersje. Wszystko ładnie przesłałem tylko nie wiem co zobić żeby serwer wybierał tą wersje bukkita (1.5.2). Bo na pukawce można zainstalować bukkita z panelu admina ale tam nie ma jeszcze tej wersji. POMOCY!

Opublikowano

Odpal FTP pobierz aktualnego bukkita i podmieć pliki, wcześniej zmień nazwę bukkit, bo mogą być problemy z działaniem.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Można tak jak Vergras przesłać przez FTP

ale dla Lepszego bezpieczeństwa może poczekaj aż oni to zrobią ? Ja bym wolał poczekać :P

A tak jak kolega

Logujesz się do FTP na 1 liscie masz plik Bukkit123.rar czy coś takiego. Ściągasz Bukkit 1.5.2 ze strony Bukkita. Zmieniasz nazwę na taką co masz na FTP i wysyłasz :) lub pierw usuń starego Bukkita a potem wgraj nowego

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...