Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solitary Craft Problem

KKim Ir Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej mam problem ustawiłem sobie solarityCrafta zmieniłem wersje na 5.9.4.0

OptiFine,MAtmos,Double Doors Mod,Bsprks Core,Treecapitator,Forestry,Extra Bees,Iron Chests,Rei's Minimap,Railcraft,Factorization,Ender Storage,Extra Biomes,Soul Shards,Mystcraft,Ruins Mod,XyCraft,Extended Fuels,Power Converters,MineChem 2,Secret Rooms Mod,Liquid Metals,Enchanting Plus,Thermal Expansion - Core,Thermal Expansion - Mod,Omni Tools Mods,Thaumcraft 3,Thaumic Bees,Immibis Core,Tube Stuff,Dimensional Anchors,Immibis Peripherals,Infinitubes,Liquid XP,Buildcraft,Logistics Pipes,Valve Pipe,Additional Buildcraft Objects,Additional BuildCraft Pipes,Advanced Power Systems,Modular Force Field System,Advanced Machines,Advanced Alloys,Advanced Solar Panels,Nuclear Control,Greg Tech,GraviSuite,ChargePads IC2 Add-on,Wireless Redstone - Core,Wireless Redstone - Addons,Wireless Redstone - RedPower,Red Power 2 - Core,Red Power NEI Plug-In,Red Power 2 - Digital,Red Power 2 - Mechanical,Red Power 2 - Compact

a tu są mody jakie sobie wybrałem gdy wchodzę do gry wyskakuje mi

Forge Mod Loader has found a problem with your minecraft installation the mod and version listed

below could not be found

ComputerCraft: any

The file ForgeModLoader-client-0.log contains more information

jest jakieś rozwiązanie z chęcią bym zagrał sobie na tych modach nawet na liście nie wybrałem computer crafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...