Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blacklista zreportowany ale nie dodany na BL?{Ważne}

Dymoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jutro mam wieczorem sparnig z innym klanem i oni mają blackliste ale tak jest że z jednych serwów mnie kicka a z innych nie.

Jestem w liście oczekujących czy coś.

Znacie sie może na blackliście otóż kicka mnie z niektorych serwerów z blacklista(niektorych).Otóż szukam swojego nicku i nie wyskakuje nic. Profil:

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2792883689

Nigdy nie glitchowałem,hackowalem(jestem w klanie) itp.

Właśnie o co chodzi z tą analizą,oczekujące itp.

Sprawdzicie to dla mnie?

Z góry Dziękuję

Glitchowałem na filmach(nie zabijałem z tych miejsc) tylko po to by zgłosić je do EA.I tam wszystko z EA zostało ustalone.Są dowody na filmach

PS: Proszę o pomoc w odwołaniu

Opublikowano

A,więc tak narazie nie jesteś zbanowany,ale jesteś w analizie na T4G blacklist także musisz poczekać jak się okaże co będzie dalej czyli co wyniknie czy ściągną Cie z analizy albo wsadzą na blackliste i będzie tam jakiś powód.Ogólnie przypadek już był podobny tutaj na forum.że też user był w analizie na T4g i czekał dosyć długo i wynikło cheatowanie i z analizy doszło do blacklisty.Skąd wiadomo,że jesteś w analizie na T4g... to proste gdy podaje się twój profil do trybu raportowania nie przechodzi do kolejnej podstrony z możliwością podania przyczyny raportowania także ktoś cię tam podpierdolił i teraz Cię sprawdzają.

I sprawdzając w pewnym źródle chociaż nie dokońca pewnym masz na postaci Richard:Winters ostrzeżenie uznany jako: Cheater/Statpadder.

Nie wiem jeszcze jak ma się sprawa na GGC gdyż nie mam tam konta więc nie sprawdzę,a ja nie znam twojego guid.

Opublikowano

Jak to wspomniał Tigerxy, ten user to ja. Też tak miałem i żałuje że cheat'owałem. (Przez tą po*ebaną BlackList'e już nie chce mi się w Bf'a grać ;c)

Byłem w analizie, kilka miesięcy później już na owej byłem, też cię zbanują.

Opublikowano

Jak to wspomniał Tigerxy, ten user to ja. Też tak miałem i żałuje że cheat'owałem. (Przez tą po*ebaną BlackList'e już nie chce mi się w Bf'a grać ;c)

To będą mieli problem bo konto jest czyste bez hacków i statspedingu ,a co do filmów dogadałem się z EA ;).Więc mi to luzik ;P

Opublikowano

Brawo geniuszu zgłosiłeś mnie za niewinność.A teraz musze kombinować na ligę. I grać starym kontem. Dziękuje bardzo. Raport i tak pewnie zostanie odrzucony ale po fakcie.

Opublikowano

Eeee, o co ci chodzi? Skąd wiesz, że on cię zgłosił?

W fazie analizy raczej nic nie zrobisz.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Dymosław o co Ci chodzi ,że ktoś tutaj Cię z raportował ?

Poza tym da się przyśpieszyć pisząc do nich udając nie wiesz o co chodzi ,bo tak naprawdę to ty nie wiesz o co kaman wyjaśniając,że masz problemy na serwerach t4g i prosisz o pomoc i tutaj wyjaśniasz....

Edit:Zdaje mi się,że coś źle zrozumiałeś się z .:AdiXD: ponieważ to ja mu pomagałem tutaj na forum i właśnie jak pisałem w/w poście nie chciałem pisać kto miał ten podobny problem na t4g,bo być może osoba sobie nie życzyła tego ujawniania się.Dlatego też w powyższym poście za cytuje".Ogólnie przypadek już był podobny tutaj na forum.że też user był w analizie na T4g i czekał dosyć długo"I właśnie .:AdiXD: sam napisał,że to o niego chodzi,a nie że on cie z raportował.No chyba,że masz na myśli co innego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...