Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] postacie z true dmg

cubaza47891374

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irelia z aktywką W

Twitchowa pasywka

Ahri (Q, jak wraca)

Chogath ult

Dariusowa gilotynka

Zyra pasywka

Kog pasywka

Nunu Q (CS)

Opublikowano

Tak, oba te spelle (Wall Anivii oraz Filar Trundle) biją po 1 True Damage.

Opublikowano

,Brand,

Brand?

Gdzie on ma true dmg

Jak nie znasz sie na grze to nie wprowadzaj ludzi w blad.

A co do postaci ktore zadaja true dmg to zapomnielsicie jeszcze o olafie

@down

sory nie doczytałem.

Opublikowano

Brand?

Gdzie on ma true dmg

Jak nie znasz sie na grze to nie wprowadzaj ludzi w blad.

A co do postaci ktore zadaja true dmg to zapomnielsicie jeszcze o olafie

Jak nie umiesz czytać to sie nie wypowiadaj (patrz post pierwszy)

Opublikowano

Vayne z w , Olaf ;3 z e

@ Mod Za co dostałem % ? Chciał postacie z true dmg ... wiec podałem ... Kto ma tego moda ...

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Każda postać pod jakimś względem ma op dmg gościu. Poprostu musisz nimi dobrze umieć grać aby wykorzystać ich moc. Postać z op dmg może być nawt gp gdy się nafeeduje i będzie miał 90%-100% crita. Każda postać jest op jak ją nafeedujesz. Na start pod adc najlepsza jest ashe ponieważ ma 100 % crita przy 1 strzale oraz slowuje przeciwników dzięki temu nie pozwala praktycznie dojść do siebie.Jest zbyt dużo postaci aby wymieniać na każdą linię. Ja gram już w lola około 3 lat więc mam już troche tej wiedzy. Pamiętaj że każda postac ma ten true dmg.

Opublikowano

Każda postać pod jakimś względem ma op dmg gościu. Poprostu musisz nimi dobrze umieć grać aby wykorzystać ich moc. Postać z op dmg może być nawt gp gdy się nafeeduje i będzie miał 90%-100% crita. Każda postać jest op jak ją nafeedujesz. Na start pod adc najlepsza jest ashe ponieważ ma 100 % crita przy 1 strzale oraz slowuje przeciwników dzięki temu nie pozwala praktycznie dojść do siebie.Jest zbyt dużo postaci aby wymieniać na każdą linię. Ja gram już w lola około 3 lat więc mam już troche tej wiedzy. Pamiętaj że każda postac ma ten true dmg.

pierdolisz takie same głupoty jak i w temacie o tym, ze sona ap jest dobra, litości.

komu ty chcesz wmówić, ze grasz 3 lata jak nawet nie wiesz co to jest true dmg?

to ze jakas postać ma OP dmg to co innego wiec nie wiem co twój post wnosi do tematu, chyba nic.

"Pamiętaj że każda postac ma ten true dmg." True dmg ma tylko kilka/kilkanascie postaci a nie każda, nie wiesz to na chuj sie wypowiadasz, true dmg jest wtedy jak zabierasz okreslona ilosc zycia nie zalezenie od armora i mr przeciwnika, taki skill ma np. olaf na klawiszu E, który sciaga na jakims tam poziome zawsze 240hp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...