Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stroje

MintoPL32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy ktoś może wie czy ubrania dodają celności lub innych? Ponieważ mam taki strój:Beret spadochroniarza/Kominiarka D-Eye/Rosyjski mundur/Plecak chirurga polowego/Amerykański uniw. pas cyfrowy. Jak w nim gram (mam jeszcze inne stroje) to wydaje mi się że jestem szybszy i celniejszy czy to możliwe ???

Opublikowano

Teoretycznie nie, ale my też jakiś czas temu to zauważyliśmy. Zmienia się rozrzut, zwinność i inne.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zazwyczaj jak niektórzy mnie się zapytają i się dziwią dlaczego ich tak killam odpowiadam jedno poprzez dodatki do ubrań jest lepsza celność,mobilność itp.ale zazwyczaj obraca się w to śmiech.

Akurat nawet ostatnio znudził mnie strój Polski pustynny i zmieniłem na mundur ten drugi biały Pl i w zamian otrzymałem gorszy odrzut = gorsza celność no i cóż powróciłem do starego setu i odrazu poprawniejsza celność.

A dla tych co się tak spierają i wyśmiewają,że tego typu dodatki nic nie dają ja odpowiadam czy na pewno są pewni i znów brecht:

To ja na to pewny,że żadeń stroj nic nie daje?

Odp:Nie i brecht

To ja na to:To se kuwa załóż kombinezon przeciwprzeciążeniowy i zbij się myśliwcem na wyższy pułap i zrób to bez tego kombinezu to zobaczycie różnice gołym okiem.

Opublikowano

Zauważyłem, że ubrania z Brutus dają szybkość oraz celność lepszą, o dmg nie mówiąc, bo jak oderwę palce od myszki podczas strzelania, to i tak pisze Zabicie Wroga. I niektórzy piszą lvl 9 mg36 nice, to ja im odp :D. Aha i w tym mundurze jest lepsza widoczność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...