Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co zrobić z petem Z2?

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem.. Wcześniej (2 dni temu) kupiłem Green legwana i nie powiem cienki był... Tak też gildia pisała żebym nie kupował tego "gówna" Selłem za 1kkk i wczoraj kupiłem miśka 3f all skille ale niestety na tankera się nie nadaje bo tylko 2,8k .. ma 50 - 70 lvl(nie chce podawać poprawnego bo..) i teraz się zastanawiam co z nim zrobić... selnąć czy podexpić.. mam 66 lv i zamierzam już po mało dobierać się do tomb dlatego nwm ... Proszę o porady jakieś na temat z2 jakiego kupić co się sprawdzi w tomb i ogl.

pozdro.Mam 200kk funduszu + niedźwiedź.

Serwer GLOBAL POLSKA GAMIKO.

@edit .Dodam że gram ryckiem oburęcznym. Czeka już eq erebusa +10

Opublikowano

Jeżeli mam być obiektywna to misiek raczej do niczego Ci się nie przyda. On jest dobry na mobki o niskich lvl'ach. Na tych z wyższym też daje radę, ale musiałbyś zainwestować w zbroję z IS. Poza tym, że fajnie wygląda raczej nie jest zbyt przydatny. Lepiej sprzedać peta i zainwestować w jakąś dobrą broń bądź biżuterię. :)

Opublikowano

japierdole ja wam mówie o tombie a idiota @up mi napierdala że szybko można jeździć. wypierdalaj wgl tylko na nabijaniu postów wam należy . report.

Opublikowano

japierdole ja wam mówie o tombie a idiota @up mi napierdala że szybko można jeździć. wypierdalaj wgl tylko na nabijaniu postów wam należy . report.

Ale spokojnie, zluzuj. Mówię Ci, że każdy Z2 jest tak naprawdę nieprzydatny. Nie wspomoże Cię jakoś wybitnie w walce (bynajmniej bez setu/pazurów z IS), a przysporzy jedynie wydatków (ciastka, bandaże itp. itd.). Najlepiej będzie sprzedać misia, kupić dobrego smoka (wysoki lvl, nie wierzchowiec!) i wyuczyć mu skille, które będą Ci podnosiły wartości bazowe, kiedy będziesz miał go nałożonego.

Opublikowano

no a np taki smoczek 50-60 lvl all w obrone ile by dawał obrony ? W sumie to nie wiem czy na 75 lvl z eq erebusa +10 ogarnął bym tankować 1 moba w tomb ? narazie mam 66 lvl.

Opublikowano

lino jestes zalosnym nabijaczem postow

ja ci polecam azaela kumpel z azaelem na hegeh wiedzma pocisna w kilka minut ;) tez czerwony legwan

a ty lino w dupe wsac sobie swojego posta i selto ;)

52cd121892_pierdol__pierdol.jpg

Rób jak chcesz, ja uważam, że Alsvid jest najlepszym zwierzakiem i najbardziej opłacalnym na globalny serwer, bo jedyny coś robi bez tygodni starania się o wbicie LvLa.

+ ignor dla Ciebie leci...

żałosne...

Opublikowano

lino jestes zalosnym nabijaczem postow

ja ci polecam azaela kumpel z azaelem na hegeh wiedzma pocisna w kilka minut ;) tez czerwony legwan

a ty lino w dupe wsac sobie swojego posta i selto ;)

34243998.jpg

@ również polecam Ci Alsvid

Magiczna sygnatura

pLaid.jpg

Opublikowano

Report poleciał.

@topic. Również polecam Alsvida.

Opublikowano

Przestaniecie się kłócić?

alsvid jest zbugowany!!
w tombie mu wniczym niepomoze
sprzedaj sobie miska
i kup reda lub azaela to sa torpedy a nie alsvid

zamiast nabijac posty napisalibyscie cos pozytecznego

Niech zainwestuje w smoka albo zbroję/broń. Z2 są fajną zabawką, ale nic poza tym. Nie pomogą efektywnie w walce, a jedynie będą pożerać oszczędności.

Opublikowano

Z2 są fajną zabawką, ale nic poza tym. Nie pomogą efektywnie w walce, a jedynie będą pożerać oszczędności.

Jak ktoś właśnie wyda swoje oszczędności i dobije ten 100+ lvl np. legwanowi, to któryś z nich ma przydatnego stuna, bodajże na 10X LvLu mógł cały czas trzymać na stunie.
Opublikowano

Graczy? Pomylilo Ci sie cos kolego :) Nie mozliwe zeby p2, ubijal ludzi z 2x wiekszym lvlem na skila. Pierwszy problem, jest taki, ze nigdy nie trafi ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...