Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800/6300 PZ

Monkey D. Luffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, doradzicie mi jakiegoś champa za 4800/6300 PZ? i jak można jakiś build + wskazówki i ew. kogo kontruje i kto go kontruje :>

Postać najlepiej atakującą na dystans, może być podobna do Dravena bo miło mi się nim gra. Na pewno nie jungler, bo to nie moja natura a bynajmniej nie na tą chwilę (próbowałem amumu grać to zamiast mi pomóc ogarnąć bufa to kidy mi zabierały bufy...) dobrze mi się też grało Quinn. z góry dzięki za pomoc.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

tzn ja polecam warwicka ale on nie jest na duży zasięg :) a jeżeli chodzi o zasięgową postać to Caitlyn :

Crit z pasywki

największy zasięg ADC (tak piszą)

duży zasięg z ulta + nieziemskie DMG (lecz łatwo go zablokować)

Pułapka która zatrzymuje przeciwnika

Doskok z siatki :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

ADC - Tristana i Cait będą fajnym wyjściem dla Ciebie, skoro podoba Ci się Draven.

Build standardowy. Berki>Infinity/Bloodthrister>Phantom Dancer>Infi/BT> GA/warmong

Nie kupujesz 2 takich samych itemków. Infi > bt albo bt > infi.

Smite używaj zawsze, gdy buff ma mało hp - patrz na pasek (ofc. jeżeli chcesz zgarnąć buffa, a nie oddać midowi ^_^).

@up: Cait ma największy zasięg w early game, w late game Tristana bije wszystko na głowę.

Opublikowano

Ja polecam Varusa.

• Spory dmg.
  • CC
  • Mocne ulti do teamfightów
  • Skille rozwalają ładunku z W zadając jeszcze większy dmg
  • Łatwa gra na linii
  • Bonus do AS, najbardziej wydajny w walce vs champs
Opublikowano

jeżeli chodzi o adc to najlepszym wyborem dla Ciebie będzie aktualnie Varus, 3 skillshoty, wysoki burst, mocny laning phase, imo łatwiejszy do ogarnięcia, niż cait

Opublikowano
Caitlyn:

+Pułapka

+Q dobre do farmy

+Mały escape

+Slow

+Duży range

+Ulti dobre do dobijania , ale często blokowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...