Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]MCPatcher.

NieKopiuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a wiec po wlaczeniu MCPAtchera wyskakuje mi takie cos.

post-921463-0-26383700-1367595136_thumb.png

No dobra klikam OK i potem wyskakuje mi takie cos caly czas jak klikne Patch.Mam wersje 1.5.1. bez zadnego moda ani nic.

post-921463-0-57395100-1367595209_thumb.png

Opublikowano

Usuń .minecraft z %appdata% i pobierz od nowa miencrafta sprobuj moze pojdzie

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Aktualizacja sterowników.

Goffno da chyba.

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Przeinstalowanie raczej nic nie da. Sterowniki np do karty graficznej tsaa? i na gowno mi to , ze tak pytam skoro na 1.4.2 dzialalo a na 1.5.1 a te same sterowniki nic nie bylo aktualizowane ani nic. Moj kuzyn tez mial 1.4.4 i na 1.5.1 ma ten sam blad. A i czy trzeba to zrobic na czystym minecraft.jar czy mozna na takim ze np ma sie 1.4.2 i zaktualizuje do 1.5.1 i wtedy wgrac. BO widzialem na necie ze trzeba na czystym. Sciaglem nowego chyba nic nie wgrywane bylo do minecraft.jar i tez wyskoczylo to tylko pierwsze okienko w minecrafcie 1.4.7 a drugie nie.

Opublikowano

Na czystym ozywiście dlatego kazałem ci usunać .minecraft

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Instalowałeś mody? Albo coś modyfikowałeś?

ProEloKoxu.png

Opublikowano

Mogło Ci scrashować Minecraft'a, bo mody mogły ze sobą nie współpracować lub nie usunąłeś Meta-inf :)

surprise motherfucker

Opublikowano

Zobacze wlasnie.;x/Na 1.5.2 zadziala mc patcher z 1.5?/Na 1.5.2 sprobowalem all mody usunalem probowalem wgrac texture packa 1.5 I tutaj pytanie czy musze czekac na 1.5.2 czy to wina po prostu mc ze mi znowu crashowalo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...