Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Internet

atr1920

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec zaczne od poczatku ... Dwa dni temu kupilem telefon z Wifi ^^ Wczesniej Wystarczalo mi Utworzenie sieci Ad-Hoc na laptopie zeby i w nim i w xboxie miec internet ^^ (Internet mam bezposrednio od dostawcy z jednego kabla) Niestety tu pojawia sie problem ... Telefon nie widzi sieci Ad-Hoc ... Wzialem od kumpla router Wifi ale z nim tez cos jest nie tak ... resetuje go, tworze siec, Moge sie polaczyc ale nie mam dostepu do internetu ... Czy wiecie co moge zrobic zeby w Laptopie i w telefonie miec internet ... ?

post-294447-0-08166800-1367594999.png

Atr1920.png

Opublikowano

Podłączasz kabel od dostawcy do routera ( koniecznie musi być jedno gniazdo nie byle jakie i niestety nie powiem które) i się podłączasz?

Opublikowano

Tak ... Kabel od dostawcy jest w routerze ...

Dodam iz telefon widzi siec laczy sie z nia ale jest brak dostepu do Internetu ;x

Atr1920.png

Opublikowano

pewnie zle skonfigurowales router od strony dostawcy,skonfigurowales dobrze siec wifi ale co z tego skoro router nie laczy sie z internetem,kabel od dostawcy podbinasz pod niebieska koncowke

Opublikowano

Dobrze router skonfigurowalem Internet na laptopie smiga dobrze ^^ lecz pozostaje problem telefonu ... Telefon widzi siec Probuje sie polaczyc ale odrazu (nawet nie polaczy) rozlacza ... Czym moze to byc spowodowane ?

Temat do zamkniecia ^^ Wystarczylo wpisac myslniki w Hasle -,-' Hah xD Dziekuje wszystkim za starania :)

Atr1920.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...