Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Don't Starve

Varen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie ta gre? Ja przegralem juz okolo 10 godzin i mi sie podoba, mialem ogromna przerwe, ale bede wracal znow do tej gry bo trzyma ona klimacik, na pewno lepsza od Majngrafta.

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za grami typu Minecraft. Jestem z tych, którzy cenią sobie detale graficzne. Może kiedyś spróbuję, zobaczymy.

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za grami typu Minecraft. Jestem z tych, którzy cenią sobie detale graficzne. Może kiedyś spróbuję, zobaczymy.

Ta gra jest duzo, duzo, duzo lepsza od Minecratfa. Tutaj nie masz kwadratow, tylko widac wszystko z kazdej strony. Masz co jakis czas aktualizacje, a to jest ogromny plus.

Opublikowano

Co masz do minecrafta, to, żenie masz pomysłu co zrobić w tej grze, bo nie jesteś kreatywny to nie jest wina tej gry.

Opublikowano

Fajna gierka coś podobne do minecrafta ale troszeczkę lepsze jak bym miał oceniać dałbym 9/10, najbardziej podoba mi się noc taka realistyczna w lesie :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Fajna gierka coś podobne do minecrafta ale troszeczkę lepsze jak bym miał oceniać dałbym 9/10, najbardziej podoba mi się noc taka realistyczna w lesie :D.

W prawdziwym życiu są wielkie pająki i zabija cię coś gdy jest ciemno !?

Co do gry uważam że jest nudna nie czułem że coś osiągam w tej grze jedynie ginąłem zdobywałem trochę tych punkcików i ginąłem. nuuuuuuuuuuuuuuuuuudy

1330007971-U359964.png

Opublikowano

W prawdziwym życiu są wielkie pająki i zabija cię coś gdy jest ciemno !?

Co do gry uważam że jest nudna nie czułem że coś osiągam w tej grze jedynie ginąłem zdobywałem trochę tych punkcików i ginąłem. nuuuuuuuuuuuuuuuuuudy

On mówi o tym, że las wygląda tu w nocy realistycznie. Nie mówił tu o pająkach czy o tym co nas w nocy w lesie zabija. Jak grasz Wendy to Cie nie zabije, proste.

ps. tu się nie zdobywa żadnych punktów

Opublikowano

On mówi o tym, że las wygląda tu w nocy realistycznie. Nie mówił tu o pająkach czy o tym co nas w nocy w lesie zabija. Jak grasz Wendy to Cie nie zabije, proste.

ps. tu się nie zdobywa żadnych punktów

Zdobywa, punkty nauki ( czy jak tam one) i punkty do postaci zwane powszechnie expem :)

Opublikowano

Zdobywa, punkty nauki ( czy jak tam one) i punkty do postaci zwane powszechnie expem :)

Nie ma punktów nauki, były one kiedyś, a zdobywało się je za wrzucanie przedmiotów do Alchemy Machine, Science Machine.

A punkty do wbijania poziomu są za dni nie za osiągi.

Opublikowano

Ta gra jest duzo, duzo, duzo lepsza od Minecratfa. Tutaj nie masz kwadratow, tylko widac wszystko z kazdej strony. Masz co jakis czas aktualizacje, a to jest ogromny plus.

O co chodzi w tej grze? Grałem z 2 razy, i nuda.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

O co chodzi w tej grze? Grałem z 2 razy, i nuda.

A o co chodzi w Minecrafcie?

Tak samo mogę zadać to pytanie.

No chodzi o to co chcemy sami zrobić, tworzymy co chcemy, walczymy z czym chcemy. Np. ja chcę mieć ostatnią postać Maxwella.

Opublikowano

Dla tych ktorzy nie wiedza jak ta gra wyglada, to zawsze mozecie w przegladarce Google Chrome wpisac sobie w googlach Don't Starve Chrome i tam mozecie zagrac w wersje demo.

Opublikowano

Nie podoba mi się. Jeśli chodzi o survival to wolę zagrać w Terrarię. Tutaj też nie da się tworzyć nic kreatywnego jak np. w minecrafcie.

Do tego jest strasznie powolna i zero fabuły.

Uważam, że ta gra jest strasznie przereklamowana, to tyle.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Minecraft z survivalu stał się creative game. nie ma co porównywać tych gier. Dont Strave wychodzi lepiej w moich oczach niż minecraft. Grałem w Minecrafta (premium) dla survivalu a każdy kolejny update ułatwiał rozgrywke w single.

Opublikowano

Średniawka. Również trochę pograłem, i nic specjalnego. Już wolę Terrarie.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

"Już wolę terrarię"?! A co złego w terrarii? To jest bardzo fajna gra. Jest tam od groma bossów, broni, maczug łuków, różdżek... Jeżeli z tego mieli by zrobić 3D to z chęcią bym do niej wrócił. Co do Don't Starve to trochę monotonna, jedyne co robić to zbierać te gałązki i najgorsze w tej grze, szukać po całej planecie krzemienia... Może i fajna ale nie na dłuższą metę.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie podoba mi się. Jeśli chodzi o survival to wolę zagrać w Terrarię. Tutaj też nie da się tworzyć nic kreatywnego jak np. w minecrafcie.

Do tego jest strasznie powolna i zero fabuły.

Uważam, że ta gra jest strasznie przereklamowana, to tyle.

Wcale nie jest strasznie powolna, wybierz sobie cel i dąż do niego, proste - rozgrywka staje sie przyjemniejsza.

"Już wolę terrarię"?! A co złego w terrarii? To jest bardzo fajna gra. Jest tam od groma bossów, broni, maczug łuków, różdżek... Jeżeli z tego mieli by zrobić 3D to z chęcią bym do niej wrócił. Co do Don't Starve to trochę monotonna, jedyne co robić to zbierać te gałązki i najgorsze w tej grze, szukać po całej planecie krzemienia... Może i fajna ale nie na dłuższą metę.

Wcale nie monotonna, jeśli chcesz mieć wszystkie możliwe przedmioty w grze, bronie i resztę to nie można bawic sie tylko w glupie galazki czy kepy trawy. A krzemien to nie problem jesli znajdzie sie miejsce gdzie mieszka Tallbird, tam zawsze masz do wykopania kamien i krzemien + zloto czasem, ja w ciagu dwoch dni w grze mialem po 40 kamienia i krzemienia, tak samo krzemienia jest duzo na cmentarzu jak i zlota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...