Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CZEMU !?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś czemu za każdym razem jak stawiam serwer jest wszystko ok póki nie wejdę do ftp i czegoś nie zmienie ... serwer funkcjonuje na lajcie ile tam chce a jak zmienie np drop z moba w pliku z ftp serwer się już psuje .. ;/ Wie ktoś może czemu tak jest ? ;/

Opublikowano

Powie mi ktoś czemu za każdym razem jak stawiam serwer jest wszystko ok póki nie wejdę do ftp i czegoś nie zmienie ... serwer funkcjonuje na lajcie ile tam chce a jak zmienie np drop z moba w pliku z ftp serwer się już psuje .. ;/ Wie ktoś może czemu tak jest ? ;/

A dajesz prawa pliku 777?

bo bez tego nie będzie nic działać

Opublikowano

lub nieumiejetnie cos zmieniasz w pliku w ftp, niepoprawna skladnia lub zamiast [TAB] kilka spacji aby równo bylo :D

Opublikowano
yyy no nie

A jak to trzeba ? 

Musisz robic wszystko wg szablonu pliku.

Jak zamiast tab dasz np 3 spacje to ty widzisz wizualnie jest ok :D ,ale komputer to bezmózgi debil i "patrzy" na to inaczej tzn tak jak jest napisane a nie tak jak bys ty chcial zeby bylo

Opublikowano

ok,ok ale chodzi mi

A dajesz prawa pliku 777?

bo bez tego nie będzie nic działać

o to co pisał lubiebocić bo tego nie robi i nawet nie wiem co to ;o

Opublikowano

klikasz prawym porzyciskiem myszy na pliku wybierasz atrybuty pliku, bedziesz mial zapis, odczyt, zmiana. zaznacz wszystko lub pod spodem wpisz 777

Opublikowano

Tam wziąłem właściwości pliku i było kilka opcji do zaznaczenia i na dole pisało 0777 czy to o to chodzi ? Trzeba tam zmienić na 777 ?

Opublikowano

Jak zmienie tam na 777 to nie mogę kliknąć OK by zapisać, kliknąłem tam coś i się zmieniło na 7777 i tak serwer padł po tym -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...