Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]co kupić

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ah to przepraszam. Możesz kupić pakiet z vintorezem, jak chcesz grać agresywnie. A jak nie, to najbardziej m95, bo najlepsza do kampienia.

Opublikowano

a moje pytanie na temat: mam zamiar dokupić do jtigera m82a3 i m1911 elite, co kupować najpierw? w każdej chwili mogę dokupić magazynki 4 rzędowe, i precyzyjną

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A ja na twoim miejscu bym zaczekał w sumie nie wiadomo jak długo,ale i dozbierał jeszcze z 10k founds i zakupił nową sniperke która ma wyjść nie wiadomo kiedy... :P

No chyba,że prędzej wbijesz gdzieś około 28-30lvl to wtedy 10k founds wystarczy na tą nową broń.

Opublikowano

a moje pytanie na temat: mam zamiar dokupić do jtigera m82a3 i m1911 elite, co kupować najpierw? w każdej chwili mogę dokupić magazynki 4 rzędowe, i precyzyjną

m82 toshit, ale jak tam wolisz...

poczekaj do nowej sniperki, bo ta jest najgorsza ze wszystkich (no może poza sv98 :D)

436951440626370320491.png

Opublikowano

dokup precyzyjną jak masz to kup x2 slot broń i jedziesz 2 sniperki ;p albo czekaj z kasą i kup za 44ZŁ bodajże i masz nosferatu :) x2 sniperki i jeszcze shotgun na 1vs1 ;p

YAY

Opublikowano

taa nowej snajperki się nie doczekam nigdy, tak samo jak lkm-u na medyka

Cóż może po ciężkich trudach sklejenia mapy rush dalian w końcu ze chcą zarobić to dadzą wtedy nowe bronie.

I jak narazie proszą o pomoc w testach na pte.battlefield i zgłaszaniu uwag im prędzej zrobią jak trzeba tym wcześniej będą te nowe bronie,bo jak wiadome ze chcą coś odbić za to.

Opublikowano

Ten Dalian to jeden wielki syf.

Widać to nawet po serwerach, jak wprowadzali sharqui to wszystko było przepełnione i było więcej serwerów a teraz jak się znajdzie ołowa serwera na jednym to już święto...

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...