Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Transfer z NA do Europy

TDK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc miałem małą przerwę w grze i wchodząc w lola zauważyłem ze jest możliwość przeniesienia konta z NA do europy, więc tak zrobiłem, podałem nowy nick i wszystko poszło... jak długo to trwa ? bo z tego co po lolkingu widzę to konto jest i tu i tu ze starym nickiem, statystyki też są runy, masterki tylko niema elo i nie mogę się nigdzie zalogować... a googlach nie wypatrzyłem ile to może potrwać. Mam czekać na jakiegoś e-maila czy jak ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Przenosi od razu, na pewno dobrze wybrałeś nowy region?

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Tak, wiem gdzie się przenosiłem a opcja transferu była darmowa.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Sam transfer powinien przenieść od razu. Jeśli chodzi o Lolkinga to zmiany są w ciągu 48h. Dywizję dobierze ci od nowa na podstawie nie dywizji na byłym regionie tylko aktualnych winów:losów. Nic nie musisz z e-mailem robić, wybierz region poprawnie, ewentualnie skonsultuj się z supportem.

Opublikowano

Tak, wiem gdzie się przenosiłem a opcja transferu była darmowa.

Nie chodziło mi o to czy wiesz gdzie się przeniosłeś tylko czy się nie pomyliłeś przy wybieraniu w cliencie ;) Pisz do supportu albo poczekaj np do jutra.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Tylko tak używam trzech e-maili i nie jestem dokładnie pewien który z nich jest na tym koncie, bo gdziekolwiek nie spróbuje się zalogować to się nie da... ale RP kupywałem poprzez karte albo paypala więc w razie czego mam na e-mailu dowody zakupu, bo hasło ani login się napewno nie zmienił...

Nie w cliencie mam wszystko ok, region jest taki jaki powinien.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...