Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak wydropić dużo EBO, FMS i itemów na PŻ.

CraftsmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! :)

W tym poradniku pragnę zaprezentować sposób na wydropienie wielu cennych itemów takich jak:

a)Ebonitową Biżuterię (kolczyki, bransoletki)

b )Miecz Pełni Księżyca (FMS)

c)Kolczyki Jadeitowe, Perłowe lub z Białego Złota (zawsze +3)

d)Inne itemki do +4

Jedynymi wymaganiami są:

-Woj Mental z Silnym Ciałem na co najmniej M1 i Duchowym Uderzeniem na co najmniej 5 poziomie

-Eq (najlepiej z bonusem na HP) na poziomie powyżej +4

-Broń jednoręczna (najlepiej Szeroki Miecz) z bonami oraz poziomem powyżej +4

-Szybki internet

Wszystko to polega na zabijaniu Bestialskich Żołnierzy. Występują oni najczęściej w Dolinie Seungryong obok portalu do Yongan (królestwo Shinsoo). Znajduje się on w prawym, górnym rogu mapy.

Respią się oni co 10 minut i można ich znaleźć maksymalnie dwóch w jednym miejscu. Aby nie czekać na resp po zabiciu owych mobów można zmieniać CH.

150px-Best._.C5.BBo.C5.82nierz.jpg <- Bestialski Żołnierz Wyglądają oni podobnie do niektórych mobów z m2, gdzie także ich spotkamy, lecz sporadycznie.

Metodą tą można zarobić około 15kk tygodniowo, jeżeli tylko się przyłożymy.

Pomagam w prowadzeniu serwerów Minecraft. PW

Opublikowano

Nie rozumiem.

Czemu wymogiem jest 'szybki internet'?

Uzasadnij :D

//poradnik dobry dla newbie, weź go rozbuduj jeszcze.

Oczekiwanie na ładowanie serwera z internetem 70 kb/s nie jest chyba niczym przyjemnym, chociaż mogę to skreślić, bo ludzie dzisiaj na 100% mają szybszy ;p

PS: Zamierzam zrobić serię poradników dotyczących dropu, expienia, wyceny itp. a gdy powstanie z tego "coś", zamierzam to złożyć w całość.

Opublikowano

Czy ja wiem czy taki dobry poradnik. Wojem bodym szybciej ubijesz besty a one nie sa ciezkie do ubicia i hp nie trzeba miec duzo

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Bez kitu,jak dla mnie,zbedny

Jeżeli krytykujesz, to uzasadnij tak jak Twoi poprzednicy.

Opublikowano

Wiekszosc poradnikow w metinie to trash przeznaczony chyba dla graczy ktorzy zaczeli wczoraj grac napisane przez ludzi ktorzy maja dopisek PL na polskim forum

Ten poradnik jest jednym z nich a autor nie umie przyjac krytyki ze temat jest zbedny a jedyny co napisal to co mysli zamiast pochwalic i dac lajka co jest powszechne tutaj, dostal warna.

Ten poradnik jest bez sensu, autor powinien przemyslec czy pisane przez niego poradniki wogole sie przydadza a pozytywne komentarze zostana napisane przez samych lizodupów.

Btw to w ogole mozna nazwac tutem?

Opublikowano

Nie lepiej zamiast tego żołnierzyka bić specjalistę? Btw body znacznie szybciej ubije bossa, wystarczy 18 lvl, aura na M i eq+6. Mentalem to bym bardziej w imha szedł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...