Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie wiem czy dział dobry , FIFA 11

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż odkupiłem grę FIFA 11 od kolegi , jego tato tą grę kupił w Anglii więc nie ma Języka Polskiego . Wgrałem już Polskie napisy , i na chomikuj kupiłem pełne spolszczenie . Nie wiem jak je wgrać , zainstalowałem do głównego folderu z grą i nic , może jakoś to w grze trzeba zmienić ? Naprawdę nie wiem proszę o pomoc ! Tutaj jest screen , jak wygląda folder z grą img526.imageshack.us/img526/5599/fifafolder.png ( Ta paczka crack była w programie który pobrałem CM11 aby wgrywać korki do FIFY ; )

Dlatego że jestem ciemny proszę o dokładną instrukcję ; ///

Opublikowano

Spróbuj pobrać inne spolszczenie może te jest złe, albo gdy już pobrałeś to w ustawieniach fify zmień z angielskiego na polskie napisy powinno być tam.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Saves czytaj ze zrozumieniem ... Ten rar crack byłspakowany .... ze zrozumieniem czytanie się kłania ...

Ale jak zmienić ? Na początku mam języki wybieram polski napisy mam PL ale komentarz ang ; /

Lord Darkus ja już mam Polskie napisy ale chcę jeszcze komentarz Polski ;/

Opublikowano

Saves czytaj ze zrozumieniem ... Ten rar crack byłspakowany .... ze zrozumieniem czytanie się kłania ...

Ale jak zmienić ? Na początku mam języki wybieram polski napisy mam PL ale komentarz ang ; /

A to polskie komentarze nie będziesz miał bo nie ma polskich komentarzy do pobrania :P.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Są z tąd pobierałem chomikuj.pl/emoemil/Pe*c5*82ne+spolszczenie+do+Fifa11+napisy+*2b+komentarze/FIFA11_Pe*c5*82ne+Spolszczenie,375779000.exe piszą że działa tylko pliki konfigujące usunąć , ale które to ?? tutaj mam ten folder img10.imageshack.us/img10/6366/xxxxxg.png i jakie to pliki usunąć ?

Opublikowano

Tak, tak, niby w jakim celu? zresztą, nie denerwuj się Chałwa. To zdecyduj się, na początku piszesz o spolszczeniu, a teraz gadasz o polskim komentarzu. Poza tym, nie ma Polskiego Komentarza do fify 11. Bynajmniej ja nie znalazłem.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Chałwa ?? Gimbusek wbił no cóż -_- Nie będe tego nawet komentował ... W ostatnim moim poście dałem screen z plikami i trzeba te pliki konfigurące usunąć ale jakie to ? Proszę o odpowiedź mądrych ludzi !!

Opublikowano

Wybacz że uraziłem twojego mistrza. Poza tym, czytać potrafisz? Widziałeś komentarze chomika? To FAKE...

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

To skoro to fake to czemu np do FIFY 12 FIFY 13 można PL ko9menta wgrywać ? a nie którzy pisali że trzeba umieć wgrać i działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...