Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odzyskać dziewczynę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jest taka sytuacja. Mianowicie jakieś miesiąc temu miałem dziewczynę, wszystko było git, ale zjawił się taki kmiot i mi ją odbił...
Pomyślałem se, nie będę durnia lał i tak za kilka dni o lasce zapomnę, zależało mi na jej szczęściu, a skoro z nim czuła się szczęśliwie no to dałem jej wolną wolę...

No ale tak po upływie tego miesiąca, czuję że jednak nie mogę o niej zapomnieć tak szybko, czuję że jeszcze coś do nie czuję...
I chciałbym ją odbić temu kolesiowi, tylko ja? Jak definitywnie zakończyć sprawę? Laska jeszcze miesiąc temu mówiła że bardzo, bardzo mnie lubi,
byliśmy przyjaciółmi, dużo ze sobą rozmawialiśmy, przebywaliśmy itp.. a tamten typek łazi za nią jak debil i na dodatek jara faje, z niego jest taki gimb,
nie wiem czym on jej imponuje.... Ja byłem miły itp... zanim przestałem z dziewczyną rozmawiać, byłem jej podporą życiową, wspierałem ją w trudnych chwilach itp...

Dosyć długo to trwało, nie chcę by się to tak szybko skończyło, jak ją odbić? Jak jej zaimponować? Nwm... bajery takie jak kwiatuszki nie działają na nią :)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Czyli chcesz się starać o laskę, która tak wielce cię kochała, podziwiała itp., a zostawiła dla pierwszego lepszego gimbo-gangstera? Ja tam bym ją zostawił i znalazł jakąś porządną, która będzie warta poświęcenia jej czegokolwiek. Jeśli już tak bardzo ci zależy, to zagadaj do niej, dowiedz się dlaczego wybrała go, a nie ciebie. Potem możesz na podstawie tego się starać upodobnić się do jej "ideału" faceta. W ostateczności możesz kolesia utopić w rzece, albo zostać gimbo-gangsterem, kupić dresy z PROSTO (żeby widziała, że na bogato) i wyrwij ją "na chama".

7m9a.png

Opublikowano

Powiem Ci tyle - jeżeli laska zostawiła Cię dla innego... nie uganiaj się za nią. Naprawdę nie warto.

Dokładnie, moim zdaniem związek nie na tym polega, że ona może robić z Tobą co chce. Weź się trochę postaw i pokaż, że jej na Ciebie nie zależy. Ona będzie chciała powrócić, a to jest pewne i potem powiesz, że niestety ale nie jesteś zainteresowany. Możesz robić przed nią jakieś fajne rzeczy z koleżankami, aby była zazdrosna ;)

Nie jest Ciebie wart z tego co piszesz... Użyj perswazji.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Pogadaj z nią i ew. przywal chlopakowi.

Co to da? jedynie sobie problemów chłopak narobi..

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja mam dla ciebie rade,nie zawracaj sobie głowy dla niej ponieważ jeżeli od ciebie odeszła to znaczy że nie traktowała cię poważnie tylko tak dla "jaj" ;).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mówiła, że cię bardzo lubi? Byliście przyjaciółmi i była twoją dziewczyną? Nie rozumiem, ale okej. Porozmawiaj z nią szczerze, wytłumacz jej, że Ci zależy a jeśli ona i tak będzie uparta i zostanie z tamtym to poczekaj aż ją rzuci. Prędzej czy później ją zrani, każdy facet rani dziewczynę. A jak nie to nie, kabanos na drogę. Nie jest ciebie warta. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Rzucila Cie dla innego? No way...

Nie uzalaj sie nad soba, nie uganiaj sie za nia, nie ma sensu, przeciez i tak umrzesz.

Idz sie upij, idz na dyskoteke, przelec jakas i jestes w siodmym niebie, zapomnisz o tamtej.

Opublikowano

Jeśli dała się odbić innemu, to nie masz się co o nią starać. Przyjdzie następny i znów ją stracisz. I mówię Ci to jako kobieta.

Opublikowano

Zgadzam się z resztą ale skoro tak bardzo ci na niej zależy to rozśmieszaj jej koleżanki pokazuj jakieś fajne rzeczy (sztuczki magiczne)itd...

Na pewno pożałuje, że cię straciła i może się ocknie

Tyko przemyśl to bo moim zdaniem jest nie warta.

Edit

@up

Uważasz, że to jest śmieszne? Pewnie razem z kolegami śmiejecie się z takich tekstów ale to normalnego człowieka w ogóle nie bawi.

Opublikowano

Gdy komuś zależy na osobie , która poleciała na pierwszy lepszy bajer typka , to uwierz że naprawdę nie warto , rozumiemy Cię że jest to mocne uczucie ale wyobraź sobie waszą przyszłość , zostałbyś na pewno wielokrotnie zdradzony nawet o tym nie wiedząc. A po co masz cierpieć długi czas skoro teraz trochę pocierpisz i to zakończysz.Taka tam moja rada.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

PO PIERWSZE MADAFAKA

Jeśli ją kochasz to nie powinieneś mówić na nią 'laska' bo to jest bezczelność i nie dziwię się, że poleciała do drugiego.

PO DRUGIE

Ja bym z nią porozmawiał na ten temat na osobności i się dowiedział co było tego powodem.

PO TRZECIE

Jeśli dziewczyna po prostu nie chciała z tobą być to idź pier*olnij w ryj temu ziomkowi. Dlaczego? Dlatego, że nie powinno się odbierać dziewczyny.

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Koledzy wyżej mają rację, nie ma sensu się za nią uganiać. W przyszłości pewnie skrzywdziłaby cię wiele razy. Jest wiele wspaniałych dziewczyn, na pewno sobie kogoś znajdziesz.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...