Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Tuta na enchanta

TheMieczos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma tut`a na to . Bo to jest losowanie . Np. masz 30 lvl i chcesz enchatnować miecz ale równie może być 25lvl na enchatn niż 30 :P to wszystko jest losowe ! :P Nie ma tuta`a żadnego "chyba"

Opublikowano

W enchancie masz te znaczki i mó kolega na creative enchantował eQ Np.Buty na prot 4 i nagrywał te znaczki telefonem i jak trafił się taki kod to potem szukał podobnego na multipalyer. (Ja tego nie sprawdzałem,ale mojemu koledze podobno zadziałało)

Opublikowano

Po 1. dbl.

Po 2. Zły dział

Po 3. Modyfikacja ENCHANT VIEV ;)

Po 4 . Modyfikacja Enchant View nie działa na multi

poszukuje tutu na enchanta [enhanty na miecz itp] który jest po polsku jest taka modyfikacja ale ja poczebuje sopsób na multi

Nie ma multi widocznych enchantow nawet po angielsku chyba że zamienisz takie 2 pliczki ( może 1 ) ale to nie będzie pisało dosłownie np fire aspect tylko inaczej

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...