Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC Z FPS

CzokLeCik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam 5 FPSow na spawnie ? :O? Mam sciagnietego optifine , opcje mam na najnizsze i dalej to samo.! POMOCY

Shakes And Fidget

Opublikowano

Usuń .minecraft, zaktualizuj jave, zaktualizuj LWJGL :)

.minecraft usuwalem 2razy , nie pomoglo .. Jave zaktualizowalem , na Java 7.. LWJGL nie wiem co to , wytlumaczysz :)?

PS. Slyszalem jeszcze GameBooster czy jakos tak ,zamyka procesy , ale mi to gowno kompa wylaczylo :(

LWJGL ? Jestem poczatkowym graczem minecraft , jak zwiekszyc ,, ramy ,, ?

dziekuje :)

Daj wiecej ram'u na Minecrafta ;) Zaktualizuj LWJGL.

Shakes And Fidget

Opublikowano

.minecraft usuwalem 2razy , nie pomoglo .. Jave zaktualizowalem , na Java 7.. LWJGL nie wiem co to , wytlumaczysz :)?

PS. Slyszalem jeszcze GameBooster czy jakos tak ,zamyka procesy , ale mi to gowno kompa wylaczylo :(

LWJGL ? Jestem poczatkowym graczem minecraft , jak zwiekszyc ,, ramy ,, ?

dziekuje :)

Proszę - informacje i jak to zrobić - LWJGL http://pl.minecraftwiki.net/Poradniki/Aktualizacja_LWJGL

A ram to gdzieś jest tutek, jak to zrobić ;).

647041416238306889721.png

Opublikowano

LWJGL to biblioteki Minecrafta. Poprawiaja wydajnosc gry oraz naprawiaja wiele bledow, pozwalaja tez na pisanie polskich znakow :p Sprawdz moj poradnik, jak je zaktualizowac. Przeczysc tez komputer ccleanerem.

surprise motherfucker

Opublikowano

Zmień priorytet na wysoki lub bardzo wysoki.

Ściągnij program Game Booster 3 i uruchamiaj Minecrafta poprzez niego.

Jak mowilem , nie posluguje sie Game boosterem , jest to smiec. Wylaczylo mi raz kompa , poniewaz wylaczylo mi proces explorera.

Shakes And Fidget

Opublikowano

Jak mowilem , nie posluguje sie Game boosterem , jest to smiec. Wylaczylo mi raz kompa , poniewaz wylaczylo mi proces explorera.

Wyłącz takie aplikacje jak: GG,SKYPE etc.

Wykorzystaj te wszystkie rady i opisz nam efekt.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Nie rozumiem ?

Wyłącz takie aplikacje jak: GG,SKYPE etc.

Wykorzystaj te wszystkie rady i opisz nam efekt.

Wylaczanie nie dziala ..

Shakes And Fidget

Opublikowano

Może masz za słaby komputer? A spawn jest wymagający? TZN dużo klockow /lava/woda czy coś ? Polecam zwiększyć ilosc ram przydzieloną do minecraft.

Opublikowano

Ja problemu nie mam bo mam kompa z nasa i kiedy miałem na minecraft 1 gb ramu miałem tylko 400 fps ale jak zmieniłem na połowę (16gb) i wg mnie 16 gb na minecraft to jest super mam 1700 fps ze wszystkimi shaderami i animacjami itp i texture pack 512x więc zwiększ RAM to podziała ale uważaj żeby nie dać więcej jak połowy ramu to komp zacznie działać do dupy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...