Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wpisać kod na monety z sms ?

XcLouxXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem dzisiaj monety w WoT. Wpisałem swój nr. Tel. i wysłałem tego sms. W sms było napisane "Zostałeś obciążony kwotą 11.07 zł. W swojej następnej transakcji z mopay po prostu użyj kodu ******** z kuponu mopay. I ważność. Gdzie ten kod wpisać? Dałem gwiazdki żeby ktoś inny go nie użył ;d

Opublikowano

na worldoftanks.eu zaloguj się, kliknij tą strzałeczkę obok nicku na górze (prawy górny róg) i tam wybierz: Wpisz kod bonusowy. Gotowe ;]

7yoDoas.png

Opublikowano

na worldoftanks.eu zaloguj się, kliknij tą strzałeczkę obok nicku na górze (prawy górny róg) i tam wybierz: Wpisz kod bonusowy. Gotowe ;]

pisze nieodpowiedni kod...

Opublikowano

jak kupowałeś golda pod numerem pod który musiałeś wysłać sms czy dzwonić było okienko do wpisania kodu

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

jak kupowałeś golda pod numerem pod który musiałeś wysłać sms czy dzwonić było okienko do wpisania kodu

nie było...

Opublikowano

Wciskasz na stronce wota... Kup zloto(u góry po prawej), dajesz przez sms, potem wybierasz tyle ile kupiles-Kontynuuj. I jak pokaze Ci sie male okienko gdzie przedtem wpisywales swój numer, to troszke nizej pod tym polem do wpisania numeru masz cos takiego "uzyj kodu promocyjnego lub podarunkowego" i potem wpisz swój numer tel i kod który dostales. Powinno zadzialac...

sygnaahort.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...