Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Kilka spraw

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są jakieś aktualne kody?

Jaki samochód warto kupić, mam 17 poziom oraz około 342 tys IGC (ale zawsze mogę uzbierać więcej)

Czy teraz jest jakaś promocja SB?

461151420292002410470.png
Opublikowano

1. Aktualnie nie, ostatni kodem był ten na Caterhama R500, dostawało się go na maila.

2. Polecam dozbierać do 500k IGC i kupić Pontiaca Solstice GXP, jest to zdecydowanie najlepszy wóz w klasie C i po mocnym tuningu jeden z najlepszych w klasie B.

3. Nie, ceny SB są na stałym poziomie.

Opublikowano

1. Aktualnie nie, ostatni kodem był ten na Caterhama R500, dostawało się go na maila.

2. Polecam dozbierać do 500k IGC i kupić Pontiaca Solstice GXP, jest to zdecydowanie najlepszy wóz w klasie C i po mocnym tuningu jeden z najlepszych w klasie B.

3. Nie, ceny SB są na stałym poziomie.

Aha, to OK, btw nie myślę, próbowałem sprzedawać części ze sklepu ;D

A auta za SB? Coś za 8 tys i żeby trochę zostało.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Aktualnie teraz na wyprzedaży jest Koenigsegg CCX za 3600 SB i Porshe 911 GT3 RS za 3100.Jest również Porshe 911 GT3 RS 4.0,które jest szybsze,ale ma gorszy skręt.Podstawowy jest królem zakrętów.

Opublikowano

Pontiaca już mam, a do kiedy promocja porshe i konigsegga?

Nie wiadomo, ale biorąc pod uwagę, że ta wyprzedaż została wprowadzona niedawno, to pewnie potrwa jeszcze z tydzień/półtora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...