Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samsung Galaxy Nexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdecydowałem się i chyba kupie używkę Nexusa i mam pytanie.

1. Bateria ma 1750mAh czy da się kupić i wymienić na lepszą ,aby miała więcej mAh i dłużej trzymał telefon?

2. Czy da się do nexusa kupić microsd? bo nie jestem pewny bo chyba nie. i Wersja z 16GB wystarczy czy jest to bardzo mało. Ile np. taka przykładowa gra zajmuje?

3. Czy jest idealny do internetu, bo z porównan jakie oglądałem to tak

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Witam zdecydowałem się i chyba kupie używkę Nexusa i mam pytanie.

1. Bateria ma 1750mAh czy da się kupić i wymienić na lepszą ,aby miała więcej mAh i dłużej trzymał telefon?

2. Czy da się do nexusa kupić microsd? bo nie jestem pewny bo chyba nie. i Wersja z 16GB wystarczy czy jest to bardzo mało. Ile np. taka przykładowa gra zajmuje?

3. Czy jest idealny do internetu, bo z porównan jakie oglądałem to tak

2. 16 GB to kilkaset/kilka tysięcy gier. Ofc, zależy od gry, niektóre mają po 1mb, inne po 10.

3. zły nie jest.

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano
1. Da się dokupić oficjalną baterię o pojemnosci 2100 mAh za 50$. W necie jest też pełno chińskich baterii, które mają monstrualne wielkości np. 3800 mAh, ale takie często padają po pól roku, bo są nieatestowane i po prostu "chińskie".

2. Pamięci telefonu nie da się rozszerzyć kartami, bo nie ma na nie slotu. Co do 16gb pamięci, to do dyspozycji jest pewnie ok. 12-13gb, a reszta to system. Pytanie o jakich grach myślisz, bo te "lepsze" z dobrą grafiką etc. zajmują średnio 300mb +, więc kilka wejdzie. Prostsze gry zajmują po około kilkadziesiąt mb (np. fruit ninja).

3. Do neta będzie spoko. Ma spory ekran, więc będzie się dość wygodnie przeglądać sieć. Już na moim obecnym telefonie z ekranem 4" nie jest to uciążliwe.

+ ma aktualizację do najnowszego androida z racji tego, że jest po prostu Nexusem ;)

#don't care

Opublikowano

2. 16 GB to kilkaset/kilka tysięcy gier. Ofc, zależy od gry, niektóre mają po 1mb, inne po 10.

3. zły nie jest.

Rozjebało mnie to na maxa,Kilkaset/kilka tysięcy gier xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na takim telefonie nie gra się w pasjansa tylko w gry pokroju nova,gta,dungeon hunter,asphalt,nfs.Które ważą od 700mb do 2 gb :)

Także kilka gierek i po pamięci :D

A do neta nadaje się elegancko,bo ma flasha i spory ekran.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...