Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sekretne miejsca

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mapie perłowa rzeka na kwadracie B8 jest taki podjazd że spokojnie scout może wjechać i jeździć po górach a potem na dach.

Na mapie klasztor na kwadracie F6 są schodki po których można zjechać na górki i obok jest dom do którego można wjechać.

Takie dwie ciekawostki.

Opublikowano

Najlepsze miejsce jest na Himmelsdorf. Chodzi mi o te gdzie można tylko wejść T1 HT a potem już się nie da wyjechać.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na mapie perłowa rzeka na kwadracie B8 jest taki podjazd że spokojnie scout może wjechać i jeździć po górach a potem na dach.

Na mapie klasztor na kwadracie F6 są schodki po których można zjechać na górki i obok jest dom do którego można wjechać.

Takie dwie ciekawostki.

Pewnie więcej takich miejsc by się znalazło :D

76561198001815076.png
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

na mapie klasztor jest taka fajna miejscowka gdzie jak arta wjedziesz to potem tylko kosic to jest na a2 bodajze taka gora jest tam wjezdzasz i jest tam taki dol i tam wjezdzasz :) kiedys na himersdolfie czy jak to tam byla niewidzialna sciana jak tam wjechales to nikt niemogl cie trafic :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pamiętam jak na mapce Himmelsdorf widziałem jak HT wbija scouta do rozwalonego budynku. Nie wiem co to miało na celu, bo nie da się ztamtąd wyjechać, ale miał doskonałe miejsce n ostrzał. Scout i doskonałe miejsce na ostrzał - mieszanka wybuchowa.

1376908392-U992821.png

by Presidont

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Na mapie ktora mi się myli z autostrada ( ta 2 druga najmniejsza - z walem kolejowym posrodku między bazami ze jak wjedziesz na wal widzisz praktycznie cala mape ) to tam mozna wjeochać do srodka takiego bańkowatego "silosa" jakimś małym pizdzikiem typu AMX ELC tylko że nie mozna potem spowrotem wyjechac.

#p.s. bardziej chodzilo mi o przebicie się w silos niz wjechanie

signature.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...