Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o zrobienie servera na 2 osoby Alpha 1.1.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miałbym wielką prośbę do użytkowników MPCForum którzy umieją zrobić server na Alpha 1.1.2 internet minimum 10mb aby nie lagowało za zrobienie servera będę niezmiernie wdzięczny oraz mogę polecić na youtube jak ktoś ma kanał mam 48 subów

oraz mogę poprosić kolegę który ma 830 subów o polecenie was ;3

Z góry dziękuje wszelkie zgłoszenia w komentarzu prosiłbym bardzo gdyż z kolegą chcemy zagrać Co-op na starej wersji minecrafta

Bo te nowe wersje to jednym słowem ''Gówno''

Dziękuję pozdrawiam

Wszytko co dobre kiedyś się kończy

Opublikowano

Ale ty chcesz żeby ci zrobić paczkę czy chcesz żeby ktoś za ciebie wynają serwa i ci dał :D ???? Te 2 to mało prawdopodobne :D

Chcę aby ktoś postawił server Niechce dedyka chce Aby ktoś z dobrym internetem zrobił serva Hamachi albo no-hamachi jak umie na wersje alpha 1.1.2

Opublikowano

Mało ludzi coś takiego zrobi jeśli już to tylko za "hajs" no bo coś trzeba mieć z tego że się dało serwer za darmo i przeznaczyło na alphe

Mogę pomóc przy serwerze znam się na pluginach piszcie do mnie na pw lub skype a pomogę!!!

Opublikowano

Radzę wynająć sobie mały serwer tak na 5 slotów. To wychodzi ok 10 zł/miesiąc, ale można znaleźć taniej.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Radzę wynająć sobie mały serwer tak na 5 slotów. To wychodzi ok 10 zł/miesiąc, ale można znaleźć taniej.

Dało by radę aby np craftserv zrobiło na Alpha 1.1.2 wątpie w to...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...