Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić kumpla w balona :D ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc spotykamy sie z kolega i pytami sie go czy chce uslyszec dobry kawal :D

Zaczynamy tak:

1 dzień

Idzie sobie koles ulica i spotka dziwke na na rogu. Mysli sobie ale mam dzisiaj ochote ... ;> Idzie z nia w ciemna uliczke ona zaczyna robic mu loda i zaraz mysli sobie ze zapalil by LM a ta mu jeb ... wyciaga paczke LM'ów o.O Facet sie jej pyta skad wiedziała ??? a ona mu odpowiada "Dobra dziwka wszystko wie"

2 dzien

I znowu ta sama sytuacja idzie sobie ulica znowu spotka ta sama dziwke idzie z na za rog ... ona znowu robi mu loda i mysli sobie ze dzisiaj zapalil by LD :) a ta mu jeb wyciaga paczke LD. Facet pyta skad wiedzialas a ta mu znowu mowi "dobra dziwka wszystko wie :D"

3 dzien

Ta sama sytuacja koles idzie sobie ulica spotka znowu ta sama dziwke ida za rob ona robi mu loda i koles mysli sobie (teraz caly haczyk) pytamy sie osoby ktorej opowiadamy kawał jak nazywaja sie te fajki co na paczce jest "wielbłąd" gdy on odpowie nam "CAMEL" Odpowiadamy: no własnie dobra dziwka wszystko wie :D !

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Plusiki :P plx :D

Mój PC 

Opublikowano

Dzieki za dobre oceny :)

Mój PC 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...