Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedykolwiek tera bedzie po polsku?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys gralem w wowa dobilem 90 i skonczylem grac, denerwowalo mnie to ze nie ma polskiego jezyka i gra nie pozwalala sie wczuc w klimat ;p czy tera kiedys bedzie po polsku?

Age is just a number :)

Opublikowano

F2P juz zniszczyło tere a co dopiero spolszczenie ...

Dlaczego znowu zniszczyło?

Co prawda przybyło troszkę "nobków", że się tak wyrażę, ale wydaje mi się, że większość to rozsądni ludzie :).

W sumie, ja zacząłem dopiero po f2p

Opublikowano

grałem na trialu 7 dniowym 2 tygodnie przed wejsciem tery na f2p i gra sie po gorszyła nie chodzi mi o ludzi tylko o np. zachowanie sie mobow i takie niby mało znaczące aspekty gry. a propos mobów to one czasami stoja i nic nie robia jak sa juz troszke mocniej obite. dzisiaj dla testu udało mi sie tak zrobic ze mob stał w miejscu miał 1,7%hp i nic nie robił chodziłem do okoła niego a on nie reagował i czasami tak jest, bossy dziwnie sie zachowuja obracaja sie czasami w okół własnej osi(tylko raz dla ścisłości). Ogólnie lepiej było by gdyby była płatna ale wtedy nikt by nie grał albo musiało by byc mniej serwerow.

Opublikowano

Grając na P2P grało sie dobrze. Zero " nópkuw " ( Jak mi to pewien gracz napisał ), zero wyzwisk itp. Teraz jak TERA jest F2P jest znacznie gorzej, a jak jeszcze ją spolszczą to ja podziekuje i sprzedam postać. 2 dni po zrobieniu tery F2P wchodze i aż mi szczęka opadła. Na serwie był taki nie ogar, że aż strach coś na chacie napisać bo odrazu " chejteży " mnie cisną - Dzieci 10 letnie z angielskim na poziomie -1 -,- Ja już wole szlifować ten angielski i grać niż mieć doczynienie z idiotami nawet w grze.

Opublikowano

Grając na P2P grało sie dobrze. Zero " nópkuw " ( Jak mi to pewien gracz napisał ), zero wyzwisk itp. Teraz jak TERA jest F2P jest znacznie gorzej, a jak jeszcze ją spolszczą to ja podziekuje i sprzedam postać. 2 dni po zrobieniu tery F2P wchodze i aż mi szczęka opadła. Na serwie był taki nie ogar, że aż strach coś na chacie napisać bo odrazu " chejteży " mnie cisną - Dzieci 10 letnie z angielskim na poziomie -1 -,- Ja już wole szlifować ten angielski i grać niż mieć doczynienie z idiotami nawet w grze.

Znaczy wiesz nie sądzę, że aż tak strasznie zniszczą grę jak ty mówisz. Trafią się pewnie jakieś "ulungi" ale znaczna mniejszość. Ja powiem ci szczerze, że na Zurasie nie natrafiłem się jeszcze na polaka, który by nie zachował kultury. Spotkałem tylko z 2 anglików, którzy aż prosili się o kopa hehe :)

Więcej wiary w ludzi :) Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widział toś spolszczenie robione do Aiona? Jeśli ktoś się bierze/ będzie brał za spolszczenie tery to mam nadzieję że będzie to właśnie takie spolszczenie. Lepszego nigdy nie widziałem. Fakt było trochę błędów, ale to pikuś. Dla tych którzy nie wiedzą o czym piszę to proszę bardzo, już tłumaczę. W owym spolszczeniu można sobie wybrać co chcemy po polsku. Osobiście nie znoszę spolszczonych nazw przedmiotów, skilli, czarów, stworów itp ( w żadnej grze). Jednak ze względu na to że z angielskiego jestem noga to lubię mieć spolszczone ich opisy, czy questy itp. Poniżej daję link do screena, sami oceńcie:)

http://ifotos.pl/zobacz/screenjpg_nrswerh.jpg/
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro wlasciciele zdecydowali sie na formule f2p to znaczy ze gra nie przyniosla zdecydowanych zakladanych zyskow a co za tym idzie wszelkie dofinansowanie produkcji jest z ekonomicznego punktu widzenia pomyslem chybionym. Ergo - ladowanie kasy w spolszczenie mija sie z celem wiec nie bedzie. Chyba ze jakas grupa zapalencow dokona spolszczenia i odda je bez rzadania profitow. A i tak w tym wypadku jest to wielce watpliwe bo za spolszczeniem samej gry idzie jeszcze obsluga serwerow pod taka wersje. Wiec zostaje uczyc sie angielskiego ktory przyda sie nie tylko w tej grze.

Opublikowano

Wedlug mnie tera lepiej zeby niebyla po polsku bo wtedy zepsuje klimat :) grania w angielska tere :PP

PO PROSTU! LUBIE POMAGAC INNYM :)!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

E no pier... jeżeli Ktoś nie lubi języków obcych i woli swój ojczysty, to dlaczego miał by się męczyć. tak w ogóle to nie od nas zależy czy bedzie PL czy nie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wiem, że stary temat i wgl... ale po co komu polska wersja takich gier? Z doświadczenia wiem, że wszystkie gry lepsze są po angielsku, bo spolszczenia są totalnie spieprzone. A już szczególnie, jeśli to GF. Nie wiem, czy ktoś z was grał w AR - polski serwer ma tak wydupione tłumaczenia, że można pieprznąć ze śmiechu.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...