Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Samo otwierający się firefox

MaKrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem wczoraj szukałem cheata do coda mw2 noi coś znalazłem ale gdy to włączyłem to otworzył się wiersz poleceń i coś tam pisało i otworzyło mi firefoxa chyba z 5 razy i teraz ten wiersz poleceń otwiera się co start komputera i włącza tego firefoxa.

Screen:http://www7.zippyshare.com/v/6683332/file.html

Proszę o pomoc.

6789550154.png

Opublikowano
Uruchom OTL iw Oknie Własne Opcje Skanowania :
:OTL
O4 - Startup: C:\Users\piotr\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ESPMWHACK.exe ()
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: ConsentPromptBehaviorAdmin = 5
O6 - HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\System: ConsentPromptBehaviorUser = 3
O13 - gopher Prefix: missing
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} http://fpdownload2.macromedia.com/get/shockwave/cabs/flash/swflash.cab (Shockwave Flash Object)

:Files
C:\Users\piotr\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ESPMWHACK.exe
C:\Windows\tasks\Adobe Flash Player Updater.job

:Commands
[emptytemp]

I klik na wykonaj skrypt zatwierdź restart i pokazujesz log z usuwania .

Dodatkowo widzę że masz cracka Chew7Hale :

[2013-04-13 19:50:48 | 000,004,737 | ---- | C] () -- C:\Windows\System32\cwlog.dtl
[2013-04-13 19:50:08 | 002,169,856 | -HS- | C] () -- C:\Windows\System32\hale.exe

Nie masz żadnych problemów z zużyciem procesora ?

Dodatkowo widzę że masz problemy ze sprzętem :

Error - 2013-04-27 12:10:10 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = Microsoft-Windows-WHEA-Logger | ID = 18
Description = Wystąpił krytyczny błąd sprzętowy.    Zgłoszone przez składnik: rdzeń 
procesora  Źródło błędu: 3  Typ błędu: 10  Identyfikator procesora: 0    Widok szczegółów 
tego wpisu zawiera dodatkowe informacje.

Error - 2013-04-27 19:32:30 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = volsnap | ID = 393252
Description = Wykonywanie kopii w tle woluminu C: zostało przerwane, ponieważ nie
 można powiększyć magazynu kopii w tle z powodu limitu wprowadzonego przez użytkownika.

Error - 2013-04-28 04:18:18 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = Microsoft-Windows-WHEA-Logger | ID = 18
Description = Wystąpił krytyczny błąd sprzętowy.    Zgłoszone przez składnik: rdzeń 
procesora  Źródło błędu: 3  Typ błędu: 10  Identyfikator procesora: 0    Widok szczegółów 

Error - 2013-04-29 08:09:48 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = Microsoft-Windows-WHEA-Logger | ID = 18
Error - 2013-04-27 06:16:38 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = Microsoft-Windows-WHEA-Logger | ID = 18

Error - 2013-04-27 06:16:38 | Computer Name = piotr-Komputer | Source = Microsoft-Windows-WHEA-Logger | ID = 18

procesora  Źródło błędu: 3  Typ błędu: 10  Identyfikator procesora: 1    Widok szczegółów 

Na początek podaj co masz za zasilacz oraz wszystkie podzespoły .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Więc tak z tym wierszem poleceń już jest wszystko dobrze.

Tak mam cracka Chew7hale i nie mam problemu ze zużyciem procesora bo w msconfig odznaczyłem żeby chale.exe nie włączał się przy starcie i jest wszystko dobrze.

Mój sprzęt;

CPU: Intel Core 2 Duo E4300

GPU:Asus 9600GSO 384MB

RAM:4GB DDR3 1333Mhz

MOBO:Asus P5P43TD/USB3

HDD;WDC WD 160AAJS-22PSA0 (159GB) Nazwę wziąłem z HDTune

PSU;Chieftec (GPS-450AA-101A) 450W

O tych problemach wiem podejrzewam dysk i zasilacz.

A i na pulpicie pokazały mi się 2 pliki desktop.ini czy mogę to usunąć ?

6789550154.png

Opublikowano

Zasilacz z białej listy .

Myślę ,że jest wystarczający .

Tak możesz usunąć teraz temat zmieniamy Hardware .

No to komputerowcy do dzieła ^_^

A i jeszcze w OTL użyj sprzątanie i to na tyle ^_^

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Dobra ale co pokazały te logi OTL że jaki jest problem bo komputer jak na razie chodzi dobrze.

Wcześniej nie włączał się za 1 rzem tylko po kilku resetach i po jakimś czasie wyskakiwał bluescreen ale od jakiegoś czasu te 2 problemy zniknęły i jest dobrze.

6789550154.png

Opublikowano

Coś się musiało dziać 27 ,28 ,29 kwietnia .

Tak wskazuje dziennik zdarzeń w Extras .

Ja podejrzewam że to zasilacz ,ale tutaj za bardzo ci nie doradzę ;)

1364047611-U477327.png

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

No właśnie w te dni nie mogłem uruchomić komputera za 1 razem :D

6789550154.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...