Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zwrot funds

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytanka dzisiaj więc

1.kupiłem na jednym koncie fundsyyproblem w tym ze to bylo w bf p4f a teraz gram w bfh i pytanie czy mogę odzyskać funds tzn kupiłem packa z 10k funds (bf p4f) i czy by mogli mi zabrać packa a mi oddać funds?

2.Co będzie jak EA zbankrutuje oddadzą nam kasę czy pocałują w pupcie ??

Opublikowano

Witam mam 2 pytanka dzisiaj więc

1.kupiłem na jednym koncie fundsyyproblem w tym ze to bylo w bf p4f a teraz gram w bfh i pytanie czy mogę odzyskać funds tzn kupiłem packa z 10k funds (bf p4f) i czy by mogli mi zabrać packa a mi oddać funds?

2.Co będzie jak EA zbankrutuje oddadzą nam kasę czy pocałują w pupcie ??

1.Nie zwrócą

2. Nie rozumiem dlaczego miało by zbankrutować-Przychody są narazie całkiem duże.

Opublikowano

1.Nie ma takiej opcji,żeby Ci zwrócili bądź zamienili.

2.Co prawda w Ea został nowy dyrektor oraz poszły cięcia w załodze i 10% zostanie/zostało zwolnionych,ale pomimo wszystko i tak duża kasę zbija Ea także nie zbankrutują.

Opublikowano

Nie mogą ci zwrócić. Nawet zaraz po kupnie raczej by nie zwrócili, a ty pewnie używałeś, więc jak mogą ci oddać kasę? To tak jakbyś wypożyczył pakiet za darmo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie mogą ci zwrócić. Nawet zaraz po kupnie raczej by nie zwrócili, a ty pewnie używałeś, więc jak mogą ci oddać kasę? To tak jakbyś wypożyczył pakiet za darmo.

czytaj... oni by mi zabrali kupioną rzecz ale ja bym dostał funds

Opublikowano

sratatata jeszcze ci dadzą 200 euro bonusu za to, że chciałeś zagrać w ich grę.

W jakim świecie ty człowieku żyjesz?

każda gra się z tego utrzymuje, na tym polega p4f w którym nie ma ani grama tego 3ciego członu z nazwy...

Ea nie zbankrutuje, bo ma całą serię bf i dodatków wliczając do tego bf4, prędzej coś z easy będzie ale i oni źle sobie nie mają.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...