Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana postaci.

odejdzztegodomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam okazję zamienić moją sure WP 71 lvl skille czarowane M7, czarowana M5, Strach M2, Wir M1 za woja body 76 skille P, G7, G1,szarza(aura, berek, wir, szarza). Zamiana będzie raczej bez eq, warto to zamienić? Zależy mi głównie na expie, czasem pvp by było no i zarabianie yang, ostatni raz bodziakiem grałem w 2011 we wrześniu, a tak to ciagle WP, co myślicie? Jeśli chodzi o moje skille to czytam codziennie i od poniedziałku nie będzie mnie do 1 czerwca i będą ciągle czytane więc M8 by weszło moze.

E9mwj60.png

Opublikowano

Zostań przy WP. Na WP lepiej sie dropi, a jak wbijesz 4/5 skilli g5+ to już zaczyna się zabawa w pvp ;>

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

Obie postacie są wspaniałe do zarabiania, więc z tym nie będziesz miał problemu (oczywiście jak będziesz miał w miarę ekwipunek). Uważam, że powinieneś się wymienić.

Opublikowano

Ja jak najbardziej bym sie zamienil bo body ma duzo lepsze skile, a jak masz eq z wp to selniesz i kupisz cos na bodego typu stal, zatruty.

Opublikowano

Ja bym sie nie wymianiał. WP to postać do podexpiania i zarabiania. Łatwo na niej na dużym lvlu farmić kase , więc zrobienie potem takiego bodego to chwila czasu.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja również zostałbym przy WP'ku gdyż jest on bardziej offensywny + pvm świetny i takiego Bodego w pvp po prostu gasi i po szyciu i zwinności Wojownika.

Skille masz prawie na wykończeniu więc nie ulegaj temu a lv teraz to nie problem + EQ. Zostań przy WP'ku.

Opublikowano

Po części bym się wymienił, bo ma skille na P/G. Ale z drugiej strony jak na wpku wbijesz 75 + skille G, to miazdzy. Jak masz czas to nie wymieniaj, nie masz czasu - wymieniaj.

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...