Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocena

Genek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy sądzicie, że wynik który tu osiągnąłem zasługuje na GOLD III ? Za każdą grą tak mam (wiele więcej farmy niż pozostali, najmniej dedów etc.) a gry i tak przegrywam, bo jakiś nub nafeeduje :( Nie jest to jedyny taki wynik, ale przy tym akurat przyszedł mi pomysł do głowy, żeby się was o to popytać :)

31244738843258975008.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy sądzicie, że wynik który tu osiągnąłem zasługuje na GOLD III ?

Tu to znaczy gdzie, bo nie rozumiem?

Opublikowano

Nie dziwię się, że większość takich gier przegrywasz.

Bruiser na wyższym poziomie zaawansowania nie może mieć więcej niż 7/8 killi, skupia się na asystach i focusowaniu wrogiego AP/ADC.

Rumble i Graves strasznie mało farmy, prawdopodobnie przez to, że to Ty farmiłeś wszystko (400cs?...)

Masz okropnie zrychany build, ale to już w innym dziale (Wybieranie Championów -> Buildy).

Opublikowano

Ogólnie ładnie Ci idzie Lee Sinem, dobre staty nim masz.

A co do tego czy zasługujesz na Gold III, to na pewno tak. Ładna farma, build zły nie jest.

I to nie Twój pierwszy mecz z takimi statami.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie dziwię się, że większość takich gier przegrywasz.

Bruiser na wyższym poziomie zaawansowania nie może mieć więcej niż 7/8 killi, skupia się na asystach i focusowaniu wrogiego AP/ADC.

Rumble i Graves strasznie mało farmy, prawdopodobnie przez to, że to Ty farmiłeś wszystko (400cs?...)

Masz okropnie zrychany build, ale to już w innym dziale (Wybieranie Championów -> Buildy).

Może gdy gwałcisz tak enemy topa że z junglerem double kill ci wpada, często tak mam irelką ;>

@Top

Słaby build, za dużo AD i lifesteala.

Poza tym brałeś pewnie farmę z mida/jungli i przez to twoi sojuszniczy nic nie robili, to samo z killami.

Na golda III może zasługujesz, nie da się ocenić po 1 grze, dodatkowo na podstawie ss.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Tak zasługujeszn a gold 3 ja jestem w gold 4 bo nie chce mi sie grac i tam jest tak uber łatwo ze ja pier*****.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...