Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 12 Fut

koteksra5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chcialem powrocic do fify 12 fut za fife 13 nie chce wydawac kasy ;p a ta mam od kolegi i pozwala na online grac bo on wgl nie gra i kiedys gralem lecz na brazowych zawodnikach ledwo uciagalem zespol przy kontraktach + mialem full kolesi i dodatkow brazowych (braz. paczki) wgl nie chcieli schodzic i mialem problemy finansowe brakowalo mi na kontrakty i takie pytanko

gram na poziomie zawodowiec na luzie na klasie swiatowej daje rade ;] i pytanko uciagne zespol full brazowych na pucharach/ew. pucharach online ? i czy bedzie zostawac dorobek 2-3k ok. na ew. sciagniecie jakiegos zawodnika ? wiem ze czasem sa turnieje jakies specjalne czasami i tam mozna wygrac paczki zlote itp. czy oplaca sie w nich brac udzial ?

a i jeszcze czy np. jak wezme mecz na zawodowiec a pozniej klasa swiatowa to beda coraz silniejsze druzyny ? (dawn nie gralem ;d)

jak ktos odpowie dam napewno + ^^ jesli to was zacheci z gory dzieki i sory za bledy ort. pisalem na szybko

Opublikowano

Chodzi o fife 12, tak więc, nie opłaca się grać w UT na 12stce już. Po premierze Fify 14, servery zostaną wyłączone, więc nie wiem czy nie lepiej grać w 13. za 3k to kilku złotych mógłbyś sobie zakupić nawet.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...