Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF Punkty Ligowe ?

BoilerFirst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jestem w Silver 5 .

Wiem , cienko , nie hejtować .

Problem polega na tym , że za wygraną mam 3-5 pkt ...

A inni znajomi dostają po 20-25 pkt za wygraną .

Więc co do cholery się dzieje ?

Ostatnio wygrałem 5 meczy pod rząd , miałem 26 pkt -.- , 1 lose i jestem na 0 xD

Opublikowano

Witam , jestem w Silver 5 .

Wiem , cienko , nie hejtować .

Problem polega na tym , że za wygraną mam 3-5 pkt ...

A inni znajomi dostają po 20-25 pkt za wygraną .

Więc co do cholery się dzieje ?

Ostatnio wygrałem 5 meczy pod rząd , miałem 26 pkt -.- , 1 lose i jestem na 0 xD

Prawdopodobnie gdy miales 0ptk w silver 5 troche jeszcze przegrales meczy i dlatego teraz malo CI dodaje.

sstwc.jpg

Opublikowano

A czy jak zacznę dużo wygrywać i mniej przegrywać z to z czasem będę dostawał więcej .

Po jakims czasie powinno sie ustabilizowac, ewentualnie przejdz jakos do silver 4, bo tam juz normalnie bedzie Ci dodawalo.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał więcej wygranych niż przegranych, co raz więcej. To z biegiem czasu Ci się to wyrówna, nawet jeśliby Ci się udało dojść do serii eliminacyjnej silver IV to już od niej będziesz miał normalnie punkty, nawet gdybyś tej serii nie przeszedł.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Grasz na poziomie silv 5 to tam bedziesz siedzial.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

@Up idiota...

Sam utknąłem na silver V kur*a. Za wygraną 13 punktów, potem wygrywam mam 28 pkt, przegrywam i mam 0 X_X

Dzięki też panom UP za pomoc, like.

Opublikowano

ja też tak miałem ale wtedy moje win ratio wynosiło 36% podbiłem je do 50% i dostaje pkty normalnie tu o to chodzi żeby mieć minimum 50% meczy wygranych

Opublikowano

ja też tak miałem ale wtedy moje win ratio wynosiło 36% podbiłem je do 50% i dostaje pkty normalnie tu o to chodzi żeby mieć minimum 50% meczy wygranych

Ja mam 45 winow 23losse, w silver 5 wlasnie i no faktycznie dodaje mi po 25-30 za gre.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...