Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play, zalogowanie i brak reakcji

miko150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem taki że jak włączam tere online w wyskakuje mi ten launcher i musze sie zalogować robi się to bez problemów ale gdy wciskam play i jestem zalogowany to nic sie nie dzieje

Proszę pomóżcie mi ściągałem grę 8h i nie chce żeby to było na marne ;c

Weteran
Opublikowano

A może chwilę poczekaj zanim się uruchomi może ta gra pożera ci dużo ram i dlatego może być opóźnione włączenie konta

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Ja mam to samo, wgl zaden nowy proces sie nie otwiera, mam 8GB ramu, użycie procesora wgl nie wzrasta. Wydaje mi sie, ze czegos musi mi brakowac, ale nie mam pojecia czego.

Weteran
Opublikowano

Jest też taka opcja repair jak ci wyskakuje okno do logowania

Repair -czyli ci sprawdza czy gra jest zepsuta jeśli tak to ją naprawi : )

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Weteran
Opublikowano

Kilka sposobów może jeden zadziała :

Uruchom jako administrator launchera

Klikasz na ikonę ppm i 2 tabelka lub 3 jest napisane uruchom jako administrator

usuń game.version i ponownie włącz launchera

Funkcja repair

usunięcie paru plików i ponowne pobieranie może doprowadzić do tego, że gra się uruchomi

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

a gdzie znajduje się to game.version?

CvS Wszystko zrobiłem tak jak mówiłeś i nadal nie działa ale nie którym działa sposób ze zmianą godziny zaraz to sam sprawdze i wam napisze

Opublikowano

Mi też czekam na pomoc ;c

Prosze o zamknięcie tematu niby Tera na nie których pc poprostu nie działa tak mi napisał koleś z supportu -.-

Weteran
Opublikowano

game.version jest tam gdzie launcher aplikacja unistall aplikacja i parę innych plików wystarczy nacisnąć na skrót ppm kliknąć właściwości następnie pokaż lokalizacje pliku i tam masz

Plik może się nazywać game.version lub gl_v2.version zrób kopie zapasową

np.E:\TERA

Następna opcja to pobrać te pliki

http://dl.dropbox.com/u/78073143/Binaries.rar

i wrzucić do

TERA/Client/Binaries/

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/f423a58dc862c20737ee985461cc8c9bbe32194c3aaf446bb20c5cc8c273aac0/analysis/1367569093/

Najpierw zobacz ten sposób, a nie już się poddajesz skana zaraz dodam : )

A po tym jak wrzucisz to weź ustaw napraw w launcher i powinno się pobrać 15% gry i może zadziała gra:>

graphic.png

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Moze nam brakuje czegos na kompie co jest potrzebne do uruchomienia gry. Ja rowniez gram w lola, moze launcher TERA'y ma jakis konflikt z Pando Media Booster'em?

@EDIT sprobuje jeszcze cos pokombinowac z ta paczka, ktora wrzuciles, tylko skoncze grac w lola :D

@EDIT2 nie pomoglo =))

Opublikowano

Ściąam gre od nowa żeby sprawdzić czy działa ale chyba wiem czemu Jak ktoś by chciał wiedzieć to niech napisze na dole : )

Opublikowano

Ponieważ ja jak aktualizowałem gre to pod sam koniec aktualizacji wyskoczyło mi że jakiś plik jest zagrożony i wcisnołem ''Ulecz'' wydaje mi się że to dlatego .

Opublikowano

A naprawiles to?

@EDIT Jak wlacza sie gra to jaki proces startuje? Bo ja jak klikne z 10 razy w "PLAY" to odpala sie proces TL.exe tylko, ze zamyka sie po 1-2 sekundach. Nie wiem czy to cos pomoze, ale bylbym wdzieczny, gdyby ktos pomogl ;/

Opublikowano

Aktualnie ściąłem tere od nowa i na razie jest postep jak klikne 5 razy w play to wykakuje mi okno z gry ten napis tera online

@edit wystarczy że raz na klikne i odrazu się włącza ale tylko ten obrazek z tera.

@edit2 gram mi działa już wszystko dobrze z nią więc dlaczego mi nie działała to proste jak partchowała się gra anty virus znalazł mi virusa i go sam usunął dlatego jak to wyszkoczy klikamy brak czynności a jak klikniemy wylecz to gra nam nie działa jak ktoś to wyleczył polecam ściągnąć od nowa ...

jak ktoś cos chce niech mi pisze na priv !

@Close temat

Opublikowano

Hej miko mam to samo. Pomożesz? mam Anty Virusa AVG myślisz że on blokuje? jak patchuje mi się gra to też wyskakuje "wykryto zagrożenie" po czym "usunięto zagrożenie"

@edit Miko jest Progres! Robie to co zalecił CvS i pokazjue się okno puszczania gry... a potem nic wyłączają się procezy związane z Terą :D złużycie procesora wzrasta momentalnie do 100% :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...