Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę zmienić hasło w WARz ale nie mogę bo wyskakuje mi error: Connection could not be established. Array ( [0] => Array ( [0] => 08001 [sqlSTATE] => 08001 [1] => 10060

=> 10060 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]TCP Provider: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]TCP Provider: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. ) [1] => Array ( [0] => HYT00 [sqlSTATE] => HYT00 [1] => 0 [code] => 0 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]Login timeout expired [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]Login timeout expired ) [2] => Array ( [0] => 08001 [sqlSTATE] => 08001 [1] => 10060 [code] => 10060 [2] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]A network-related or instance-specific error has occurred while establishing a connection to SQL Server. Server is not found or not accessible. Check if instance name is correct and if SQL Server is configured to allow remote connections. For more information see SQL Server Books Online. [message] => [Microsoft][sql Server Native Client 11.0]A network-related or instance-specific error has occurred while establishing a connection to SQL Server. Server is not found or not accessible. Check if instance name is correct and if SQL Server is configured to allow remote connections. For more information see SQL Server Books Online. ) )

Ściągnołem cheata z tego forum i WŁAMAŁ MI SIĘ HACKER NO KONTO, BO KURWA ŻADNEMU ADMINOWI NIE CHCIAŁO SIĘ RUSZYĆ DUPY ZA PRZEPROSZENIEM SPRAWDZIĆ TEGO HACKA.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

bo za przeproszeniem jestes dzieciakiem który jak zobaczy napis "infinite ammo, flyhack 10000 gc za free" to robi wszystko zeby to zdobyc i jest nawet zdolny do podania hasła, a teraz sie dziwisz

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Jak się jest naiwnym bachorem to tak jest. Najlepiej coś spier**lić i na moderatorów zwalić. Jak się znajdzie jakiegoś hacka to się pisze temat wypytuje się o Niego innych ludzi a nie odrazu "Jezu mam hacka jaki jestem zajebisty" ciach i po koncie. Trzeba myśleć nobku :D

Opublikowano

Trzeba było nie ściągać cheatów z zamkniętych tematów :)

Bo otwarte narazie są dobre.

Jak takis mądry to sam mogłeś sobie ściągnąć i przeskanować...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Trzeba było nie ściągać cheatów z zamkniętych tematów :)

Bo otwarte narazie są dobre.

Jak takis mądry to sam mogłeś sobie ściągnąć i przeskanować...

Dział Combat Arms. Ogarnięci admini. Zatwierdzają czy cheat działa czy nie działa.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up

Zamknięty temat- Cheat nie działa,keylogger.

Ja zawsze sprawdzam cheaty, może ostatnio jednego nie sprawdziłem albo poprostu mnie nie było.

A jeśli temat nadal stoi to znaczy że działa..

No chyba że odpalisz po updacie cheata, jak jeszcze nowy nie wyszedł to :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...