Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak włamać się na...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Nie jestem pewien , czy pisze do w dobrym dziale ( obstawiam , że nie ).

Ostatnio pożyczyłem komputer mojemu kuzynowi. Oddał mi go jakieś 2 miesiące pózniej. Postanowiłem zalogować się na fb i co zobaczyłem ? Ze jest on dalej zalogowany. Z ciekawości odpaliłem skrzynkę odbiorczą , przeczytałem pierwsze pare wiadomości i dowiedziałem się paru ciekawych rzeczy. Niestety zanim zdążyłem dokończyć czytać , wylogowałem się z natłoku myśli z jego kąta ( chciałem zalogować się szybko na swoje , nie pomyślałem o ty , że strace dostęp do jego konta ). Oczywiście hasło nie było zapisane... Jest jakiś sposób aby wrócić na to konto ? Musze doczytać pewną rozmowę by wyjaśnić pewne niejasności. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Opublikowano

bez znajomości maila i hasla nie ma jak jedynie key. podsylasz jako gre czy cos i git

Opublikowano

Tylko żeby takiego keya napisać musisz znać jakiś język programowania. A wątpię, że ktoś ci da gotowca (a jak da to raczej dla jego korzyści ^^).

Opublikowano

Gotowca se zrobisz sam wystarczy dark comet lub zwykły ardamax jak masz mozillie to polecam w google wpisać " mozilla password recovery " to samo z opera itd

Opublikowano

Podobno wyciąga hasła kto re same się uzupełniają( nie wiem czy przez " nie wylogowuj mnie " czy ze nie zapisał gdzieś na kompie ) masz na myśli nie zaznaczył " zapisz ... ale wiem ze działa bo mój kumpel miał podobna sytuacje i mu pomogło a jeżeli nie pomoże to polecam dark cometa i siebie "zakeylogowac" darkcomet ci pokaże wszystkie hasła wpisywane w przeglądarkę wiem bo sam używałem to na sobie

Opublikowano

Nie wiem , czy to wszystko to dla mnie ( przeciętnego użytkownika komputera ) nie jest za dużo , ale spróbuje to ogarnąć jutro jak już się wyśpię :D

Opublikowano

Gotowce keyów są wszędzie... Jak dobrze poszukasz to i u mnie znajdziesz jeden czy dwa...

Jak masz trick z autowypełnieniem hasła po wpisaniu nicku/maila to możesz kliknąć prawym na pole z hasłem, Zbadaj element (najlepiej w Google Chrome/Firefoxie to robić), szukasz takiego czegoś jak type="password", zmieniasz na type="text" i voila.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

@Up

Dobrze sobie posty nabijasz.

Chodzi o to , że on zaznaczył " nie wylogowuj mnie " , a nie zaznaczył " zapamiętaj hasło ". Spróbuje z tymi keyami , ale szczerze to nie wiem jak z tego korzystać.

@Edit

Załóżmy , że jest opcja abym wszedł na jego komputer i wgrał mu takiego keyloggera. Problem jest w tym , że nie mam pojęcia jak to zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...