Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ladowanie Gry .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wale pro100 z mostu ;D

wiec tak .. Moj komputer to :
AMD turion 64 x2 Mobile Technology TL-56
4gb ram
Nvidia GeForce GO 7200
Windows 7 ( uruchamialem jako administrator )

Maszyna to : Hp Pavilion Dv 6000

Wiec tak jestem w Menu po zaloggowaniu i chce sobie pograc z botami biore 5 na 5 i jest ladowanie gry ... jak jest 100% slysze dziwek kto koggo zabil a ja mam nadal obraz ladowania wie ktos czemu ?

@ Probowalem nawet 3 vs 3 . . . Czyzby Grafika ?
Jak cos przestawialem recznie w config. i nic nie dalo zmienilem wszystko na #1 z #3--#4.

bede wdzieczny za pomoc.

image.png

Opublikowano

miałem tak samo, zainstaluj direct 9.0 (wiem dziwne ale mi się samemu usunął, więc lepiej też sprawdź !)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Najpierw zrób reinstalke LOLa, potem szukaj problemów w sterach / sprzecie ;)

Masz najświeższe stery do swojej grafiki?

Opublikowano

Wrzuc DirectX11, jak nie pomoze napisz ticketa do supportu. Mozesz tez napisac temat na ich forum.

Opublikowano

Mimo, że masz D10 i D11 to zainstaluj D9.0c (jak nie będzie się chciało zainstalować, bo będzie wyskakiwał komunikat, że jet już nowszy direct to poszukaj z innego źródła lub pobierz dodatkowe biblioteki do directa). Może się to wydawać głupie ale mi to kiedyś pomogło (nie w lolu, ale przy jakieś innej grze). Poza tym dodaj lol.launcher.exe do wyjątków antywira i zapory systemowej. Możesz też pobróbować uruchamiania w trybie zgodności z XP oraz innymi wersjami windowsa

Novum.png

Opublikowano

Mimo, że masz D10 i D11 to zainstaluj D9.0c (jak nie będzie się chciało zainstalować, bo będzie wyskakiwał komunikat, że jet już nowszy direct to poszukaj z innego źródła lub pobierz dodatkowe biblioteki do directa). Może się to wydawać głupie ale mi to kiedyś pomogło (nie w lolu, ale przy jakieś innej grze). Poza tym dodaj lol.launcher.exe do wyjątków antywira i zapory systemowej. Możesz też pobróbować uruchamiania w trybie zgodności z XP oraz innymi wersjami windowsa

nie pomoglo,f5

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...